Graviditet Og Fitness

Graviditet Og Fitness
Graviditet Og Fitness

Video: Graviditet Og Fitness

Video: TRÆNING SOM GRAVID 💪🏼🤰🏼 | Min workout rutine i 3. trimester ♡ 2022, December
Anonim

Det første spørgsmål for gravide kvinder, især dem, der er fysisk aktive, er emnet for fortsat fysisk træning.

Graviditet og fitness
Graviditet og fitness

Fysisk kondition kan hjælpe en kvinde med at gøre fødslen lettere. Men dette spørgsmål skal behandles med den største forsigtighed. Prioriteten er det gode graviditetsforløb såvel som fraværet af kontraindikationer.

image
image

Et sæt aktiviteter designet til gravide hjælper dem med at udføre øvelser med beregning af graden af ​​fysisk intensitet uden at skade barnet. Overspænding er strengt forbudt. Aktive fysiske handlinger øger udstrømningen af ​​blod til musklerne, og livmoderen og moderkagen modtager derved ikke det nødvendige ilt.

image
image

De udførte øvelser skal være moderate og afbalancerede. Regelmæssig træning vil hjælpe i fødselsprocessen, da musklerne, der har gennemgået træning, bliver mere fleksible og elastiske. Dette er især gavnligt for musklerne og leddene i hoften.

Fysisk aktivitet har en gavnlig virkning på benmusklerne, motion forbedrer blodcirkulationen og forhindrer derved sandsynligheden for venøs ekspansion.

For kvinder, der udfører mulig træning, er fødselsprocessen meget lettere, og sådanne fødselsproblemer som perineale tårer er ekstremt sjældne.

image
image

Fremragende fysisk kondition hos den forventede mor vil hjælpe hende efter barnets fødsel. En sådan kvinde er mere tilbøjelige til at vende tilbage til sin tidligere form.

Visse fysiske aktiviteter er ansvarlige for forskellige stadier af graviditeten. Øvelser, der er tilladt i de tidlige stadier af graviditeten, må absolut afvises på et senere tidspunkt. Disse øvelser inkluderer primært stress på mavemusklerne.

Kroppsundervisningskurser udføres som en del af en gruppe i en sports- eller medicinsk institution under opsyn af en specialist, der udvikler øvelser baseret på den gravide kvindes tilstand.

image
image

Et par timer efter morgenmaden kan du begynde at træne. Baseret på hvordan du har det, kan sessionens varighed være fra 15 til 30 minutter. Tempoet og arbejdsbelastningen opbygges glat og pænt. Det er meget nødvendigt at overvåge den rolige rytme, vejrtrækning og alternative øvelser for forskellige muskelgrupper.

Fysisk aktivitet for kvinder med helbredsproblemer eller graviditetspatologier er kategorisk kontraindiceret.

Populær af emne.