Sport Under Graviditet

Sport Under Graviditet
Sport Under Graviditet

Video: Sport Under Graviditet

Video: Sport Under Graviditet
Video: КАМБЕК ULISSES в 45, НОВЫЙ ЭСТЕТ КАТЕГОРИИ OPEN, СКАЛА БОЙ МЕЧТЫ В WWE 2024, April
Anonim

Fordelene ved sport er uden tvivl. Hvis din træning er regelmæssig, er du garanteret en sund krop og fremragende velvære. Men er sport så nyttig, hvis en kvinde er gravid?

Sport under graviditet
Sport under graviditet

Under graviditeten bærer en kvinde ikke kun en baby, men forbereder også sin krop gradvist til fødsel. Fødsel er en meget vanskelig proces både fysisk og moralsk. En anden samtale, hvis din fødsel vil blive gennemført ved hjælp af operation. Men hvis du skal føde alene, skal du holde din krop i god form. Moralsk forberedelse falder oftest på skuldrene af læger og slægtninge til den fremtidige fødende kvinde. Men en kvinde skal stadig forberede sin krop alene.

Den forventede mor har ikke brug for meget arbejde. Moderat træning forbereder dine muskler til fødselsprocessen. I dette tilfælde skal du ikke løfte vægte, springe og løbe. Men gymnastik og svømning vil være meget nyttigt. Hvis det er muligt, er det værd at tilmelde sig specielle grupper til forberedelse af forventede mødre. Under opsyn af en erfaren træner vil du være i stand til at udføre øvelserne uden at skade dig selv og det ufødte barn. Hvis du har spillet sport inden graviditeten, behøver du ikke opgive dine tidligere træningsprogrammer i første trimester indtil midten af det andet. Selvfølgelig skal du evaluere dit eget velbefindende. Men det er ikke nødvendigt at udelukke belastningen på pressen fra det sæt øvelser, især når maven allerede er begyndt at stige. Der er øvelser for de skrå muskler i maven. De er harmløse, og måske takket være disse enkle bevægelser behøver du ikke bære specielle støttebælter.

image
image

En måde at holde musklerne tonede på er gennem orientalske dansekurser. Lidt eksotisk, men denne slags dans udvikler perfekt plasticitet. Og så træner du muskler, hvis fleksibilitet er meget vigtig under fødslen og postpartumperioden. Selv forberedende generiske kurser inkluderer elementer af orientalsk dans i deres program. Men når maven allerede er synlig, er sådanne aktiviteter kontraindiceret. Der er også en type gymnastik kaldet body flex. Det inkluderer et sæt åndedrætsøvelser og en speciel teknik, der lærer dig, hvordan du slapper af korrekt. Du er nødt til at gøre denne form for gymnastik regelmæssigt og lytte til din krop. Du kan slet ikke stoppe med at studere, hvis der ikke er nogen grund til det. Det er meget nyttigt for forventede mødre at gøre yoga. Hver yogaskole har specielle grupper for kvinder, der forbereder sig på fødslen.

Under alle omstændigheder bør du helt sikkert konsultere din læge, før du vælger hvilken type sport du vil engagere dig i. Denne periode er trods alt meget vigtig for dig og din fremtidige baby. En specialist hjælper dig med at vælge et sæt fysiske øvelser, der er ideelle til dig.

Anbefalede: