Sport Og Graviditet

Sport Og Graviditet
Sport Og Graviditet

Video: Sport Og Graviditet

Video: Sport Og Graviditet
Video: EXERCITII SIGURE PENTRU GRAVIDE -CARMEN BRUMA INVITAT EVA ILIE KINETOTERAPEUT 2024, April
Anonim

Mange piger, når de lærer om deres graviditet, især hvis hun er den første, begynder at opbygge deres adfærd på en sådan måde, som om de har fundet en alvorlig sygdom. Du bør være mere forsigtig, men du bør ikke binde dig til fysisk aktivitet, fordi fødsel også er en slags fysisk aktivitet, som kroppen skal være godt forberedt på.

Sport og graviditet
Sport og graviditet

For gravide kvinder er vandaerobic meget nyttigt, da vand har den egenskab at regulere kropstemperaturen. Det er umuligt at foretage pludselige bevægelser i vandet, og det er også umuligt at overophedes eller overkøles. Regelmæssige aerobic-klasser tilskyndes også, men ekstra forsigtighed bør tages under dem for at undgå muligheden for fald og bump. Yoga er nyttig for dem, der ønsker at lære at trække vejret korrekt, hvilket er meget vigtigt under fødslen. Løb er kun tilladt i en time om dagen, ikke mere. Hvis du fokuserer på jogging, skal det udføres i et sådant tempo, at du kan tale roligt og på samme tid ikke føle dig åndenød. Hvis det pludselig bliver varmt under et løb, er det bedre at tage en pause: sid eller bare gå i et roligt tempo. Ingen annullerer også cykling. Du skal ikke cykle, hvor der er mange ujævnheder og forhindringer.

image
image

Under graviditet skal du under ingen omstændigheder opgive almindelig gåtur. Det er bedre at gå i parker, pladser og områder, hvor der er mindst mulig udstødningsgas, og hvis turen faldt i sommersæsonen, bør du ikke blive påvirket af direkte sollys. Svømning kan overvejes sammen med vandaerobic. Vær særlig opmærksom på at beskytte mod alle slags vaginale infektioner. For at undgå dette skal du bruge en tampon. I intet tilfælde bør du opgive professionel sport, hvis disse aktiviteter fandt sted før graviditet. Det er meget muligt at fortsætte dem op til en fem-måneders periode, kun lidt i en letvægts-tilstand.

image
image

Der er dog også de sportsgrene, der er strengt forbudt under graviditet. Disse inkluderer skiløb og skøjteløb, rulleskøjteløb, tennis, badminton, golf, windsurfing. Sådanne klasser er tilladt i en sparsom tilstand for dem, der før graviditeten var engageret i et af ovenstående. Igen skal du være forsigtig. Og det er naturligt, at volleyball, basketball, dykning, kampsport og faldskærmshopping bliver nødt til at blive helt glemt i løbet af den periode, hvor barnet fødes. Selv om der var professionelle erhverv i disse områder. Med et stærkt ønske kan du finde noget, der vil være passende i dette individuelle tilfælde, og ikke helt stoppe med at dyrke sport.

Det er værd at huske, at et andet liv lever og udvikler sig indeni, så konstant overholdelse af forsigtighed vil slet ikke være overflødig.

Anbefalede: