Hvordan Bliver Gravid En Pige? Korrekt Planlægning Af Graviditet Og Fødsel

Hvordan Bliver Gravid En Pige? Korrekt Planlægning Af Graviditet Og Fødsel
Hvordan Bliver Gravid En Pige? Korrekt Planlægning Af Graviditet Og Fødsel

Video: Hvordan Bliver Gravid En Pige? Korrekt Planlægning Af Graviditet Og Fødsel

Video: Hvordan Bliver Gravid En Pige? Korrekt Planlægning Af Graviditet Og Fødsel
Video: Bliv klar til fødsel og forældreskab som gravid: Sådan forbereder I jer på fødslen - Engodstart.dk 2024, Kan
Anonim

For kærlige forældre betyder det ikke noget, om de har en dreng eller en pige. Og alligevel er der undertiden et ønske om at føde et barn af et bestemt køn, for eksempel er der allerede en søn, og jeg vil også have en datter.

Hvordan bliver gravid en pige? Korrekt planlægning af graviditet og fødsel
Hvordan bliver gravid en pige? Korrekt planlægning af graviditet og fødsel

En persons køn bestemmes af en kombination af specielle kromosomer - køn, der har to varianter: X og Y. Det kvindelige kromosomsæt er XX, det mandlige kromosom er XY. Sexceller indeholder et haploid (halvt) kromosomsæt, der kun har et kønskromosom. Ægget kan kun have et X-kromosom, der er ingen andre i den kvindelige krop og i sædcellerne enten X eller Y. Således bestemmes barnets køn af hvilket sexkromosom, der bærer den eneste sæd, der vil forbinde sig med ægget under befrugtning. For at blive gravid skal du have et X-kromosom.

Der er specielle kostvaner, der fremmer opfattelsen af et barn af et bestemt køn, men deres virkning på fosteret på et tidligt tidspunkt, når en kvinde endnu ikke ved, at hun er gravid, er ikke blevet undersøgt nok. Disse kostvaner er risikable.

I det væsentlige ligner processen et lotteri, som er meget vanskeligt at påvirke løbet af. Nogen vil kalde det "Guds vilje", nogen - "spillet med blind chance." Og alligevel er der visse mønstre.

Sæd med forskellige kønskromosomer er noget forskellige fra hinanden. Y-sæd er mere følsomme over for det alkaliske miljø i skeden. Det neutraliseres af hemmeligheden frigivet under orgasme. Derfor, hvis en kvinde ikke har oplevet en orgasme, vil Y-sæd have meget mindre chance for at møde et æg: de vil dø og derved "give en chance" for X-spermatozoer.

Selvobservation hjælper med at undgå orgasme. Hvis en kvinde bemærker, at hun oftest har en orgasme om morgenen, betyder det, at du skal have sex om aftenen. Du bør forklare din mand nøjagtigt, hvad handlinger fra hans side fører til orgasme, og bede ham om at afstå fra sådanne handlinger.

Det skal forstås, at alle forsøg på at påvirke barnets køn kun øger sandsynligheden for at blive gravid, men garanterer ikke et 100% resultat.

Døden af "uønskede" mandlige celler med kromosom Y i skedenes alkaliske miljø vil være mere sandsynligt, jo længere er vejen til livmoderhalsen. For at øge afstanden er sex nødvendigt i en position, der ikke involverer dyb penetration af penis i skeden. Dette skelner for eksempel den stilling, der almindeligvis kaldes "missionær".

X-spermatozoer er mindre bevægelige end dem, der bærer Y-kromosomet, men de lever lidt længere. For at drage fordel af denne sondring skal en kvinde studere sin menstruationscyklus meget godt og vide nøjagtigt, hvornår hun har ægløsning. Du kan beregne denne periode ved hjælp af følgende formel: træk 17 fra den sædvanlige cyklustid og tæl det resulterende antal dage fra den første dag i den sidste menstruation. For eksempel varer en cyklus normalt 25 dage, den sidste periode begyndte den 1. marts, derfor skal ægløsning begynde den 9. marts.

Du kan bruge specielle ægløsningstest i flere måneder. De ligner graviditetstest, men reagerer på andre hormoner og bør ikke bruges umiddelbart efter søvn, men mellem 10:00 og 20:00.

Efter at have fastslået ved hjælp af beregninger og tests, hvor mange dage efter menstruationens start en kvinde har ægløsning, kan du komme i gang. Du er nødt til at begynde at have sex straks efter din periode er overstået, og tre dage før ægløsning skal du enten undlade at bruge eller bruge kondomer. Inden for tre dage vil det meste af Y-sæd dø, og X-sæd vil overleve, og opfattelsen af pigen vil blive sikret.

Anbefalede: