Sådan Vælger Du Vægt På Håndvægte

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du Vægt På Håndvægte
Sådan Vælger Du Vægt På Håndvægte
Video: Sådan Vælger Du Vægt På Håndvægte
Video: maxer.dk: Flad bænkpres med håndvægte - begynder 2023, Februar
Anonim

Det korrekte valg af håndvægten er nødvendigt for at være i stand til at udføre øvelsen korrekt uden at afvige fra den bane, som hånden skal bevæge sig langs. I tilfælde af et forkert valg af vægt kan du enten give en belastning, der ikke er stor nok, eller tværtimod vil vægten være så stor, at det vil være umuligt at udføre øvelsen.

Sådan vælger du vægt på håndvægte
Sådan vælger du vægt på håndvægte

Er det nødvendigt

medlemskab af gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du huske at varme op. Før du bestemmer vægten af ​​håndvægte til en bestemt øvelse, æltes ledbåndene ordentligt. Hvis du ikke bruger meget tid på opvarmning, risikerer du enten at trække ledbånd eller skade dig selv, hvis du udfører øvelsen forkert.

Trin 2

Som en generel tommelfingerregel skal du være i stand til at udføre 150% af reps for et enkelt sæt med den vægt, du vælger. Kontroller uden snyd.

Trin 3

Du skal også bruge hjælp fra en anden person, så han giver dig håndvægte. Pointen er, at når du når et bestemt niveau af styrkeudvikling, er du muligvis ikke i stand til at hæve de håndvægte, der kræves til træningen, i træningsstativet.

Trin 4

Hvis du ikke har et tilstrækkeligt udviklet håndgreb, skal du ikke reducere vægten på håndvægten. Det vil være mere nyttigt at bruge specielle bånd, der fastgør hænderne. Når du udfører øvelserne, kan du også bruge en speciel stiv ærme, der fastgør albuerne. Det er især nyttigt til øvelser, der sigter mod at udvikle kroppens muskler.

Populær af emne.