Sådan Får Du Slaghastighed

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Slaghastighed
Sådan Får Du Slaghastighed

Video: Sådan Får Du Slaghastighed

Video: Sådan Får Du Slaghastighed
Video: Sådan fjerner du fliser på badeværelset 2023, Oktober
Anonim

Det mest effektive er ikke så meget et stærkt slag som et hurtigt slag. Dette er ikke overraskende, fordi fjenden simpelthen ikke har tid til at forberede sig på det. Derfor er udviklingen af slaghastigheden en af hovedretningerne i træningen af enhver kriger.

Sådan får du slaghastighed
Sådan får du slaghastighed

Er det nødvendigt

  • - en hård gummikugle med lille diameter
  • - håndvægte, der vejer 0,5 kg
  • - metalhammer;
  • - en vægtstang med en fortykket hals
  • - bildæk
  • - badmintonundervisning
  • - en pose sand
  • - en medbold, der vejer ca. 5 kg
  • - stopur.

Instruktioner

Trin 1

Arbejd med stive håndledsbånd hver dag. Det bedste er en simpel hoppende gummikugle. Klem det konstant fast, som om du prøver at knuse det. Prøv at holde bevægelsen skarp. Udfør øvelsen med begge hænder skiftevis. Dette vil pumpe dine interdigitale muskler op, hvilket vil gøre din knytnæve tungere og din slag skarp.

Trin 2

Plyometriske øvelser er vigtige for at udvikle hastighed. Den enkleste af disse er bomulds push-ups. Sæt næverne på gulvet og indtag den "tilbøjelige position". Bøj dine arme langsomt og sænk din krop. På det laveste punkt skal du skubbe din krop skarpt op og prøve at klappe hænderne under brystet. Land på dine næver. Bøj dine arme lidt, når du lander for ikke at skade dine albuer.

Trin 3

Det er meget vigtigt at udvikle håndledsstyrken. For at gøre dette skal du arbejde med en vægtstang med en tykkere hals. Det er nok bare at holde en sådan bar i frit sænkede hænder så længe som muligt. Hold stangen med et lige greb, lemp dine skuldre og se lige frem. Hovedbelastningen skal falde på håndled og hænder.

Trin 4

Lav skygge boksøvelse dagligt i et hurtigt tempo i 10-15 minutter. For at træningen skal være mere effektiv, skal du holde lette håndvægte i dine hænder. Deres vægt bør ikke overstige 500 gram, ellers kan du let slå ned slagteknikken.

Trin 5

Hæng en pude eller sandsæk på en væg eller en stabil støtte. Prøv at slå hurtigt og hårdt. Et sæt - 60-70 hyppige slag. Gør mindst 10 sæt dagligt. Tillad ikke mere end tre sekunder for hvert slag. Øv dig først med et stopur for at fange rytmen på beats.

Trin 6

En af de hurtigste krigere, Jet Li, kaldte daglig badmintontræning som den vigtigste træning for hans eksplosive reaktion. Forsøm heller ikke dette vidunderlige spil. Du vil ikke kun udvikle store reflekser, men du vil også forbedre dit øje og ryge fodarbejde.

Trin 7

Arbejd med en tung medicinbold. At kaste en tung bold kraftigt mod væggen eller på gulvet hjælper dig med at udvikle styrken og skarpheden i dit skud. Kast bolden, så den springer i dine hænder. Tro mig, dette er slet ikke så let, som det ser ud til.

Trin 8

Prøv at fjerne bicepsøvelser fra din træning. Pumpet op biceps slaver armen i forlængelsestidspunktet, hvilket forhindrer påføring af et skarpt og stærkt slag. Bedre at medtage en slaggehammer i din træning. Slå hårdt med en metalhammer på et bildæk, der er begravet i jorden eller fastgjort til en stabil støtte. Denne øvelse er blevet betragtet som den bedste øvelse for boksere siden det 19. århundrede.

Anbefalede: