Hvordan Man Lærer Capuero

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer Capuero
Hvordan Man Lærer Capuero

Video: Hvordan Man Lærer Capuero

Video: Hvordan Lære Backflip På Bakken 2022, November
Anonim

Capoeira (capoera, capoera) er en fantastisk smuk og effektiv kampsport, der har mere til fælles med dans end kamp. Med oprindelse i Brasilien fik det hurtigt verdensomspændende anerkendelse.

Hvordan man lærer capuero
Hvordan man lærer capuero

Er det nødvendigt

  • - sportsbeklædning
  • - et ønske.

Instruktioner

Trin 1

Vælg den capoeira-stil, du vil lære. Der er flere af dem. Angola - bevægelserne er langsomme, dette er en "lavere teknik": spillerne kravler næsten på jorden, halvt sidende, til tromlens rytme. Reginal er en underholdende, akrobatisk stil med høje holdninger og skarpe bevægelser. Benguela er en blanding af rejinal og angola stilarter. Maculele er en slags rituel dans med korte pinde; spillerne slår med deres højre hånd og fuldfører hver tromlerytme.

Trin 2

Hvis dette er din første gang du hører om denne type kampsport, skal du starte på niveau 1 - lære grundlæggende bevægelser og holdninger. Generelt kan hele capoeira-teknikken traditionelt opdeles i tre niveauer: det andet er omvendte positioner, udførelsen af ​​stativer og positioner på hænderne, og det tredje er en slående teknik.

Trin 3

Lær de grundlæggende elementer i capoeira. Dette er jinga, rasteira, relæ. "Jinga" på portugisisk betyder "svingende gangart." Dette er ikke en statisk holdning, men en uophørlig bevægelse, et pendulstrin, hvor kroppens vægt bevæger sig fra det ene ben til det andet. Rashteira er en fejende bevægelse udført med begge fod og bruges til hurtigt at gå bag modstanderens ryg. Relæ - roterende bevægelse, der giver dig mulighed for hurtigt at ændre bevægelsesniveauet fra top til bund og bund til top, straks nærme sig fjenden eller bevæge sig væk fra ham. Hovedpositionen i capoeira er meget lav, benene er brede fra hinanden.

Trin 4

Der kræves ingen særlig træning for at øve capoeira, selvom god atletisk form ikke vil skade, vil akrobatiske færdigheder være særligt nyttige. Capoeira lærer dig perfekt at kontrollere din egen krop, koncentrere dig, udvikler fleksibilitet og koordination, plasticitet og en følelse af rytme. Dette er en kunst med fantastisk energi, som det er svært at forblive ligeglad med.

Populær af emne.