Sådan Pumpes En Fyrs Bryst Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes En Fyrs Bryst Op
Sådan Pumpes En Fyrs Bryst Op

Video: Sådan Pumpes En Fyrs Bryst Op

Video: Sådan Pumpes En Fyrs Bryst Op
Video: Øvelser For Større Bryst- Ukentlig Pump 4 2024, April
Anonim

For at en mand kan danne en smuk muskuløs krop, er almindelig fysisk aktivitet muligvis ikke nok. Der er specielle øvelser til udvikling af visse muskelgrupper, såsom brystet.

Sådan pumpes en fyrs bryst op
Sådan pumpes en fyrs bryst op

Instruktioner

Trin 1

Begynd at spise rigtigt. En stor mængde protein i kosten er meget vigtig for muskeludvikling. De kan fås fra kød, fjerkræ, æg såvel som bælgfrugter. Man bør ikke glemme fedt, foretrækker vegetabilske olier, især olivenolie. Du kan også tilføje speciel sports ernæring til din diæt - barer og protein shakes.

Trin 2

Hvis du går i gymnastiksalen regelmæssigt, skal du kontakte en træner eller instruktør. Han vil være i stand til at give dig råd om, hvordan du optimerer din træning optimalt. Det afhænger stort set af tilstanden af dine muskler på det tidspunkt, du begynder at træne. Hvis du er ny med vægtløftning, skal du starte med let træning for at undgå skader.

Trin 3

Når du træner alene, lav dit eget træningsprogram. Inkluder nogle nødvendige øvelser i det. Start din session med en opvarmningstræningsøvelse. Dette kan være en løbebånd eller motionscykel. Belastningen bør dog ikke være for stor. For at undgå dette skal du holde øje med din puls - den bør ikke afvige meget fra din norm i rolig tilstand.

Trin 4

Start din styrketræning med bænkpressen. Hvis dette er din første oplevelse af sådanne øvelser, skal du vælge den mindst mulige vægt. Opbyg det gradvist. I tilfælde af at du skubber barbell til grænsen for din evne, skal du bede en træningspartner eller instruktør om at forsikre dig om at undgå personskade. Tryk mindst 20 gange pr. Sæt. Efter en kort hvile kan øvelsen gentages.

Trin 5

Gør push-ups med armene vidt fra hinanden. Dette vil hjælpe med at stramme ikke kun biceps, men også musklerne i brystet.

Trin 6

Gennemfør din træningsrutine med en fladmaskine. Hold ryggen lige under denne øvelse for at undgå unødig stress på rygsøjlen.

Anbefalede: