Hvilke Typer Dips Er Der

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Typer Dips Er Der
Hvilke Typer Dips Er Der

Video: Hvilke Typer Dips Er Der

Video: Hvilke Typer Dips Er Der
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, Kan
Anonim

Du behøver ikke tilmelde dig et motionscenter for at få en smuk og skulpturel krop. Det nødvendige udstyr til dette findes i næsten enhver have, for eksempel vandrette stænger. Håndvægte og vægtstænger kan placeres hjemme. Men foruden dem er der sportsudstyr som parallelle stænger.

Hvilke typer dips er der
Hvilke typer dips er der

Stængerne er to parallelle vandrette rør fastgjort til fire vandrette stolper. De er primært designet til at styrke musklerne i brystet og triceps.

Grundlæggende øvelser

Teknikken til at udføre de grundlæggende øvelser på de ujævne bjælker er relativt enkel. Startpositionen er mellem stængerne på de lige arme. Palmerne ser indad. Når du indånder, skal du langsomt bøje dine albuer og falde ned. Men gå ikke for lavt. Der er risiko for beskadigelse af skulderleddene. Derefter stiger jævnt op. I øjeblikket med den største spænding, træk vejret ud. Det er vigtigt at huske, at der som med pull-ups eller push-ups skal arbejdes for korrekthed og kvalitet, ikke kvantitet. Du kan gøre det 10 gange og ikke få det ønskede resultat.

Hvis du har brug for at lægge en masse stress på brystmusklerne, er du bare nødt til at vippe kroppen lidt fremad, sprede albuerne i forskellige retninger og bøje knæene. Albuerne skal ikke være bredere end 45 grader. For at få mere effekt er det værd at øve på brede stænger.

For at øge belastningen på biceps skal armene presses mod kroppen. For at gøre dette kan du udføre øvelsen på smalle ujævne bjælker. I dette tilfælde skal kroppens hældning være minimal, og benene skal rettes ud.

Under alle omstændigheder er du nødt til at øve langsomt, bøje og rette dine arme fuldt ud. Hver person vælger antallet af tilgange, men det tilrådes at udføre det indtil fuldstændig fiasko. Hvis regelmæssig motion ikke er nok for dig, så overvej yderligere stress. Men husk at hænge vægten foran til brystet og bagsiden til biceps.

Øvelser til avancerede

Efter at have gennemført de grundlæggende øvelser, kan du foretage delvise push-ups. For at gøre dette behøver du ikke gå helt ned. Desuden er det ønskeligt at bruge de muskelgrupper, der ikke er trætte nok. Gå ned til halvvejs og vend tilbage igen.

Der er også tvungne push-ups. For at gøre dette har du brug for hjælp fra en ven eller coach. Når du når dit maksimale, skal du bede ham om at hjælpe dig med at gøre et par flere reps mere.

For at udføre de såkaldte negative push-ups skal du bruge ekstra vægt. Først skal du beregne vægten for at gennemføre 5 gentagelser. Tag startpositionen. Sænk langsomt ned, da der er risiko for ledskader. Igen skal du ikke prøve at udføre øvelserne selv.

Anbefalede: