Hvordan Man Hurtigt Får Muskelvægt

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Hurtigt Får Muskelvægt
Hvordan Man Hurtigt Får Muskelvægt

Video: Hvordan Man Hurtigt Får Muskelvægt

Video: Hvordan Man Hurtigt Får Muskelvægt
Video: Hvor hurtigt kan du få større muskler? | #COACH 2024, Kan
Anonim

Ikke alle får en smuk tonet krop fra fødslen uden en dråbe overskydende fedt. Det tager meget arbejde at få denne effekt. Ingen velkendt kost vil give sådanne resultater, som atleter viser ved konkurrencer; konstant muskeltræning er nødvendig. Selvom det skal bemærkes, at der stadig er behov for særlig mad.

Hvordan man hurtigt får muskelvægt
Hvordan man hurtigt får muskelvægt

Instruktioner

Trin 1

Opbygning af muskelmasse opstår med en særlig diæt og regelmæssig motion. De bedste øvelser til dette er bænkpres, squats og pull-ups. De hjælper dig med at få muskelmasse på kortest mulig tid. Du kan udføre sådanne øvelser derhjemme, men det er bedre at gøre dette under tilsyn af professionelle undervisere i gymnastiksalen. De hjælper dig med at vælge et håndvægtssæt og et sæt øvelser til hver muskelgruppe under hensyntagen til dine egenskaber og ønsker.

Trin 2

Et meget vigtigt spørgsmål er diæt. Du skal spise mad, der indeholder en tilstrækkelig mængde næringsstoffer. Hverdags mad til en sådan diæt er ikke helt egnet. Opbygningen af muskelmasse vil ikke forekomme. Kogt kylling, et stykke oksekød, frugt, nødder, grøntsagssalater, forskellige friske juice, mad med et højt proteinindhold er det, du har brug for. I løbet af dagen skal der tilføres mindst to gram protein til kroppen for hvert kilo kropsvægt. De vigtigste proteinfødevarer, der bidrager til muskelmasse, er: kefir og fedtfattig mælk, vegetabilske proteiner, lyserød laks, konserveret naturlig tun, kogt fedtfattig fisk, magert hvidt kyllingekød, fedtfattig cottage cheese.

Trin 3

Udover diæt skal der være tilstrækkelig opmærksomhed på træningsregimen. De kan udføres når som helst på dagen, men ikke senere end 4 timer før sengetid. Sørg for at spise halvanden time før din træning. Bedre hvis det er en mad rig på kulhydrater. Faktisk er det under fysisk anstrengelse de, der brændes. Sørg for at indtage en kulhydrat-protein-blanding i slutningen af din træning eller spis 2 bananer og drik derefter en liter mælk. En time efter træningens afslutning skal der findes et fuldt måltid.

Trin 4

Muskelvækst sker ikke under træning. Bagefter kan de virke store på grund af den intense blodgennemstrømning. Dybest set vokser nye muskelfibre om natten. Så paradoksalt som det lyder, jo mere du sover efter træning, jo mere intens vokser dine muskler.

Anbefalede: