Sådan Gør Du Splittelser På En Uge

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Splittelser På En Uge
Sådan Gør Du Splittelser På En Uge

Video: Sådan Gør Du Splittelser På En Uge

Video: Sådan Gør Du Splittelser På En Uge
Video: Den nye pige - En film om mobning 2024, April
Anonim

Garn er en indikator for fleksibilitet. Det bruges i gymnastik, dans, kampsport, cheerleading osv. Garn er let for nogle, vanskeligt for andre. Men med den rigtige målsætning kan denne øvelse mestres på en uge. Sandt nok, under en betingelse, bliver du nødt til at arbejde metodisk og seriøst.

Sådan gør du splittelser på en uge
Sådan gør du splittelser på en uge

Nødvendig

Let træningstøj af naturligt stof, måtten, vedholdenhed og dedikation

Instruktioner

Trin 1

En opvarmning er nødvendig for at varme musklerne op. Til dette er det at hoppe, løbe på plads, svinge arme og ben eller bare gå kraftigt i 10-12 minutter. Dette er tid nok til at gå videre til strækøvelser.

Trin 2

Sid på gulvet (på et tæppe) og stræk dine ben. Brug fingrene til at nå tæerne. Bagsiden skal være lige. Nå dine tæer, hold i 20-30 sekunder og udånder. Gentag denne øvelse 10-15 gange. Hold øje med din ryg, ikke slap.

Trin 3

Sid med det ene ben strakt lige foran dig og det andet i en ret vinkel (90 °) til det første. Hvis en ret vinkel ikke fungerer, så prøv at opnå dette på alle måder, hjælp benet med dine hænder, stræk med hele din krop. Skift benens position: lige foran, venstre til siden og derefter omvendt - venstre foran, højre til siden. Husk den rigtige vinkel. Bagsiden skal være lige.

Trin 4

I en liggende position skal du hæve dine ben strengt vinkelret på din krop. Spred dem fra hinanden og hold dem i 1 minut. Tilslut derefter, sænk ned på gulvet, hvil i 10 sekunder. Løft og spred dine ben igen, dvælende i denne position i 1 minut. Skift med hvile. Gentag øvelsen på den første træningsdag 10 gange, og øg belastningen efter dine skøn de følgende dage.

Trin 5

Stå op, løft skiftevis benene 90 ° fremad. Bagsiden er lige. Først skal du svinge dit ben 15-20 gange, og derefter løfte dit ben og prøve at holde det i denne position i 20-30 sekunder. Antallet af disse øvelser kan være vilkårligt, men jo mere jo bedre.

Og nu er det den samme øvelse, kun benene skal løftes og derefter føres til siden. Først - sving, så - hold benet i vægt.

Trin 6

Denne øvelse udføres mens du står. Spring ud med din højre fod fremad i en ret vinkel. Gør rystende, hukommende bevægelser (en strækning af muskler skal mærkes i lysken) i 20-30 sekunder. Derefter - spring frem med venstre ben og gentag bevægelserne. Øvelsen tager 6-8 minutter.

Trin 7

Løft dit højre ben, bøjet ved knæet, i stående stilling og tryk det mod brystet. Tag dit ben til siden, ordn det. Så prøv med din hånd at tage dit ben så langt som muligt til siden (du skal føle musklen strække sig). Skift ben og gentag øvelsen.

Trin 8

Kast et ben over en stol, et bord eller en vindueskarm i stående stilling (hvis du laver øvelsen derhjemme), og bevæg hele din krop mod det objekt, som benet smides på, når du bøjer dit knæ. 10-15 gange. Skift dit ben.

Anbefalede: