Sådan Fjernes Fedt Fra Det Indre Lår

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Fedt Fra Det Indre Lår
Sådan Fjernes Fedt Fra Det Indre Lår

Video: Sådan Fjernes Fedt Fra Det Indre Lår

Video: Sådan Fjernes Fedt Fra Det Indre Lår
Video: Jeg afstøber min fisse 2024, April
Anonim

Hofterne er et af de kvindelige skikkelses problemområder. Det er på dette sted, at subkutant fedt akkumuleres hurtigst. For at slippe af med fedt på de indre lår skal du bruge lidt tid på sport og ernæring.

Sådan fjernes fedt fra det indre lår
Sådan fjernes fedt fra det indre lår

Instruktioner

Trin 1

Det er nødvendigt at lære, at det ikke er muligt at få slanke lår, mens du slanker. Sørg for at kombinere træning med ordentlig ernæring.

Trin 2

Skift til mad med lavt kalorieindhold. Fjern stivelsesholdige fødevarer, slik og stegte fødevarer, eller prøv at forbruge disse fødevarer så lidt som muligt. Drik rigeligt med vand for at hjælpe dig med at forblive mere effektiv i din kost.

Trin 3

Led en aktiv livsstil, brug ikke hele tiden ved bordet eller i sofaen, du skal bevæge dig mere. Du behøver ikke at løbe, du kan bare gå mere i stedet for at køre. Det vigtigste er, at musklerne konstant er i god form, især lårene.

Trin 4

Generelt er det kun specielle øvelser rettet mod problemområdet, der hjælper med at fjerne fedt fra de indre lår. Sådanne øvelser tager ikke mere end 20 minutter om dagen, og effekten vil være enorm.

Trin 5

Varm dine muskler op, inden du begynder at træne. Du kan springe reb, lave 15 squats eller løbe. Efter opvarmning skal du begynde at kæmpe for skønheden i dine lår.

Trin 6

Stå foran en stol, hold ryggen med dine hænder, og sving dine ben. Øvelsen, selvom den er enkel, er nyttig. For at komplicere tingene skal du bøje dit knæ og fortsætte med at svinge. Gentag for hvert ben 15 gange.

Trin 7

Læg derefter på ryggen med vægt på albuerne. Bøj dine ben ved knæene, og spred derefter dine lige ben til siderne så meget som muligt. Tag dig tid og søg kvalitet. Gentag øvelsen 20 gange. Rul over på din side, bøj dit overben ved knæet og placer dit andet ben foran knæet. Sving nu dit underben. Løft dit ben så højt som muligt.

Trin 8

Alle fysiske øvelser skal udføres hver dag, så opnår du det ønskede resultat.

Trin 9

Wraps er nyttige til forbrænding af fedt. Denne procedure kan udføres i en skønhedssalon eller derhjemme. For at gøre dette skal du tage honning og smøre den på lårets problemområde og pakke den med plastfolie ovenpå. Denne søde terapi kan udføres om natten og skylles af med varmt vand om morgenen.

Trin 10

Alle metoder hjælper med at give de indre lår et tonet udseende, men i et kompleks. Prøv at følge diæt og motion, men overdriv det ikke. Når alt kommer til alt afhænger resultatet af kvaliteten, ikke af mængden af dine øvelser.

Anbefalede: