Sådan Fjernes Fedt På De Indre Lår

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Fedt På De Indre Lår
Sådan Fjernes Fedt På De Indre Lår

Video: Sådan Fjernes Fedt På De Indre Lår

Video: Sådan Fjernes Fedt På De Indre Lår
Video: Lose Inner Thigh Fat | 5 Min. Exercise (No Jumping) | जाँघ का फ़ैट निकाले 2024, April
Anonim

Kvindelig fedme refererer til ophobning af subkutant fedt i balder og lår. Samtidig er det ret vanskeligt at slippe af med sådanne mængder. Du kan ofte høre, at disse problemområder er de sidste, der taber sig. En række diæter kommer ofte til hjælp for damer, der ønsker at blive slanke, men de giver stadig ikke den ønskede effekt uden træning. Forresten, hvis du stadig beslutter at begrænse dig selv i ernæring, er det bedre at følge princippet om at øge antallet af måltider og samtidig reducere dets kalorieindhold.

Sådan fjernes fedt på de indre lår
Sådan fjernes fedt på de indre lår

Er det nødvendigt

For at fjerne fedt på de indre lår skal du bruge lidt tid til at træne specifikt på dette problemområde samt til at danne din diæt korrekt

Instruktioner

Trin 1

Det er bedst at strække musklerne lidt, inden du træner. For eksempel kan du springe reb eller bare flytte rundt til rytmisk musik. Squats, rask gang eller bare en sjov dans til rytmisk musik er fantastisk. Den optimale opvarmningstid er 5-7 minutter, hvilket spiller en vigtig rolle for kvinder, der har en ret travl daglig rutine.

Trin 2

For at udføre den første øvelse skal du ligge på din side og læne dig på albuerne. Bøj nu dit øverste knæ. Anbring den lidt foran bunden. Dette vil være startpositionen. Løft derefter dit underben, og juster muskelspændingen i låret. Sving 12 gange så højt som muligt. Derefter rulles over til den anden side. Gentag svingningen med det andet ben.

Trin 3

Den anden øvelse er også så enkel som muligt. Tag stillingen "liggende", for det er det bedre at læne sig på albuerne. Bøj nu dine knæ og tryk dem sammen, så dine hofter er vinkelrette på gulvet. Spred dine lige ben til siderne så meget som muligt, og vend dem derefter tilbage til deres oprindelige position. Det tilrådes at udføre denne øvelse 10-15 gange.

Anbefalede: