Hvordan Man Udvikler Et Slag

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Udvikler Et Slag
Hvordan Man Udvikler Et Slag

Video: Hvordan Man Udvikler Et Slag

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Det opsøgende salg del 1 af 3 - Sådan får du et salg 2023, Februar
Anonim

Stærke hænder er meget gode, selvom de måske ikke giver reel magt. Kraft består af tre ting - høj selvtillid, aggression og en følelse af overlegenhed. Det er muligt at udvikle et slag kun under hensyntagen til disse komponenter. Og selvfølgelig er træning i spidsen.

Hvordan man udvikler et slag
Hvordan man udvikler et slag

Instruktioner

Trin 1

Sæt et rum til dig selv til at øve i fred. Hæng en boksetaske (fås i butikkerne) fra loftet. Hvis der ikke er plads eller ingen taske, kan du om sommeren bruge et almindeligt (helst stærkt) træ i skoven eller i parken og et bildæk.

Trin 2

Slå posen metodisk, mens du forestiller dig en imaginær modstander. Du skal få en fornemmelse af, at du rammer et rør, det vil sige, din hånd går ind i en slags luftrum.

For at få et knusende slag er det nødvendigt at udvikle hastighedskvaliteter. Dit slag skal ikke være så stærkt som at bide. Hånden skal flyve ud som en pisk, helt løs.

Push-ups er gode til at træne stansekraft. Jo større, jo bedre. Mestre vægten - tag håndvægte, der vejer cirka et kilo i begge hænder, og slå posen (dækket) sammen med håndvægtene.

Trin 3

Lav en øvelse for at træne din aggressivitet. Byg et vildt grin på dit ansigt. Forestil dig en vred hund eller en hvæsende kat. Du skal få denne tilstand let og frit på det rigtige tidspunkt. Grin-tilstanden gør dig immun over for andres aggression og øger din styrke.

Trin 4

For at konsolidere dine færdigheder skal du gå i gymnastiksalen, træne med en person og ikke med en taske. Eller find ligesindede og øv dig i at strejke med dem. Bare overdriv det ikke, ellers kan du skade hinanden.

Populær af emne.