Sådan Forbliver Du Fit

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbliver Du Fit
Sådan Forbliver Du Fit

Video: Sådan Forbliver Du Fit

Video: Sådan Forbliver Du Fit
Video: Lose Belly Fat But Don't Do These Common Exercises! (5 Minute 10 Day Challenge) 2024, Kan
Anonim

En tonet figur i en tid uden fysisk aktivitet kan blive til en meget uattraktiv krop med fedtaflejringer og hængende hud. Kun dem, der virkelig bryr sig om deres helbred, vil være i stand til at undgå dette og forblive i form.

Sådan forbliver du i form
Sådan forbliver du i form

Instruktioner

Trin 1

Vælg en af de kardiointensive sportsgrene, og gør det mindst tre gange om ugen. Sådanne belastninger inkluderer dem, der får hjertet til at slå hurtigere. Og dette fører igen til forbrænding af kalorier. Dette kan være basketball eller fodbold, svømning, løb eller aerobic.

Trin 2

Giv dine muskler en belastning. For at undgå slaphed, konturstab og opretholde en smuk krop skal du stramme dine muskler mindst to gange om ugen. Arbejd dine mavemuskler, ryg, ben og arme med enkle kropsvægt eller håndvægtøvelser. Aktivt arbejde hjælper din hud med at forblive elastisk, og kroppens lindring bevares i mange år.

Trin 3

Søg hjælp med dit personlige program fra dine gymtrenere. Sørg for at præcisere, at du ikke ønsker at øge muskelmassen, men blot vil bevare din form. Fordelen ved at arbejde i et fitnesscenter er, at alle øvelser overvåges, hvilket reducerer muligheden for skade.

Trin 4

Spis så mange kalorier, som du planlægger at forbrænde i din træning. Hvis der er flere af dem, begynder vægten at stige, mindre - at falde. Alt sammen med den samme træner, beregne hvor mange kalorier du forbrænder i din livsstil. Af dette, konkluder hvad og hvor meget du kan spise i løbet af dagen. Den nemmeste måde at reducere madens kalorieindhold på er at opgive slik, mel og fede fødevarer.

Trin 5

Stræk ikke din mave. Med andre ord må du ikke overspise. En sådan simpel regel hjælper dig med at opretholde din form, fordi du ikke udsætter kroppen for overbelastning og tvinger maven til at arbejde for slid.

Anbefalede: