Sådan Fastgør Du Dine Bryster

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fastgør Du Dine Bryster
Sådan Fastgør Du Dine Bryster

Video: Sådan Fastgør Du Dine Bryster

Video: Sådan Fastgør Du Dine Bryster
Video: Вяжем очень интересную, лёгкую в выполнении женскую (подростковую) манишку спицами. 2023, September
Anonim

Desværre er kvinders bryster næsten uden muskler for at støtte dem. Derfor med alderen bliver den mindre elastisk og sager. Det er bedre at begynde at passe på bysten inden starten på irreversible processer, så du vil forlænge dens skønhed og elasticitet.

Sådan fastgør du dine bryster
Sådan fastgør du dine bryster

Instruktioner

Trin 1

Motion er nøglen til succes med at opretholde brystform. De bruges til at tone brystmusklerne, som er placeret under brystet og er ansvarlige for elasticitet. Før du starter øvelserne, skal du sørge for at varme musklerne op, arbejde med dine hænder (drej skuldrene, lav en mølle).

Saml håndvægte på 1 kg. Stræk armene ud foran dig, vend håndfladerne op. Hænderne skal være på brystniveau. Spred langsomt dine arme til siderne, og vend derefter tilbage til startpositionen. Gentag 10 gange.

Trin 2

Sid i en stol. Bring albuerne sammen bag ryggen og træk dem sammen så tæt som muligt. Spred derefter albuerne til siderne. Gentag 20 gange.

Trin 3

Læg på ryggen. Forlæng din højre hånd med en håndvægt langs låret og din venstre op foran brystet. Uden at bøje albuerne skal du ændre deres position. Gentag 15 gange.

Trin 4

Skub op. Denne enkle øvelse styrker ikke kun dit bryst, men også dine skuldre, arme og ryg. Gå på knæene, spred dine arme brede og bevæg dine ben gradvist tilbage. Det er vigtigt, at armene ikke spredes bredt - håndledene skal være under skulderledene. Bøj dine albuer nu og spred dem fra hinanden. Gå ned så lavt som muligt uden at vippe hovedet, hold ryggen lige.

Trin 5

Vælg det rigtige undertøj. En bh hjælper med at støtte dine bryster i hele dit liv, så det er vigtigt at få den rigtige størrelse og form. Korrekt valgt undertøj begrænser ikke bevægelse, efterlader ikke mærker på kroppen.

Trin 6

Brug et kontrastbruser. Der er ikke noget mere gavnligt for at holde dine bryster i god form end udsættelse for koldt vand. Det forbedrer blodcirkulationen, hjælper blodkarrene med at forblive elastiske og elastiske. Du kan også bruge isterninger til décolleté. Huden her er så blød og tynd som på brystet. Hun er konstant under stress fra vægten af bysten, så hendes pleje behøver ikke mindre grundig.

Anbefalede: