Sådan Pumpes Dine Bryster Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Dine Bryster Op
Sådan Pumpes Dine Bryster Op

Video: Sådan Pumpes Dine Bryster Op

Video: Sådan Pumpes Dine Bryster Op
Video: Наказание | Драма | полный фильм - русские субтитры 2024, Kan
Anonim

Alle er i stand til at pumpe deres bryster op; dette kan gøres på få uger. Alt hvad du skal gøre er at følge en bestemt diæt og træne intenst.

Sådan pumpes dine bryster op
Sådan pumpes dine bryster op

Instruktioner

Trin 1

Hvis du kan lide at lave cardio (cykle, løbe, svømme osv.), Så prøv at begrænse det så meget som muligt. Gør dem en gang om ugen eller mindre. Prøv også at erstatte løb med mindre intens træning, såsom en simpel gåtur. Regelmæssig træning med det formål at udvikle det kardiovaskulære system tager meget energi. Som et resultat mangler kroppen energi til at opbygge muskler.

Trin 2

Lav eksplosive øvelser, mens du maksimerer din krop. Talrige undersøgelser viser, at hurtig, maksimal modstandstræning er mere effektiv end langvarig letvægtstræning. Den vægt, du bruger, skal give dig ikke mulighed for at udføre mere end 10 reps. Du bliver nødt til at eksperimentere for at bestemme den krævede vægt til dette. Hvis du kun kan gennemføre 6 reps, skal du reducere vægten. Hvis du laver 15 reps, skal du øge det. Hvis du er nybegynder, skal du øve dig under vejledning af en erfaren instruktør, ellers kan du blive såret. For at holde den intense vækst i dine bryster i et konstant tempo skal du øge de vægte, du bruger. Gør dette hver 1-2 uge afhængigt af dine resultater.

Trin 3

Øvelser til brystmusklerne bør ikke udføres dagligt. Det er nødvendigt at afsætte tid til deres bedring mellem træning. Vær opmærksom på andre muskelgrupper (såsom din ryg eller ben) på dage, hvor dit bryst hviler.

Trin 4

Brug de mest effektive træningstyper. Sådanne øvelser inkluderer en bænkpresse med en vægtstang eller håndvægte. Du udfører øvelserne med den maksimale vægt for dig selv, så sørg for at bede nogen om at forsikre dig og om nødvendigt holde projektilet. Lav 3 sæt med 10 reps.

Trin 5

En anden meget effektiv øvelse er push-ups. For at træne alle områder af brystmusklerne skal push-ups udføres med forskellige håndpositioner. Placer dem skulderbredde fra hinanden, derefter sammen, og placer dem så langt fra hinanden som muligt. Alternativt kan du placere dine fødder på en bænk eller anden hævet position. Dette giver dig mulighed for at træne dit øvre bryst. Antallet af gentagelser skal være så stort som muligt. Gør øvelsen, indtil du er helt træt.

Trin 6

Effektiviteten af brystmuskelopbygning afhænger direkte af kosten. Prøv at fjerne eller reducere dit kulhydratindtag. En stor mængde kulhydrater og fedtstoffer medfører øget kropstræthed og giver dig ikke mulighed for at træne effektivt. Undgå også fastfood, salt snacks og sukkerrige drikkevarer. Balancér din kost, spis mere frugt og grøntsager, fuldkorn og proteinfødevarer (kød, æg, fisk, ost osv.). For normal muskelvækst skal du drikke rigeligt med almindeligt vand. Drik ca. 8-10 glas om dagen.

Trin 7

Du skal også være opmærksom på din diæt. Forøg de delstørrelser, du normalt bruger. Du spiser muligvis for meget, men det vil have en positiv effekt på din muskelmasse. Prøv også at spise en time før og umiddelbart efter din træning.

Anbefalede: