Sådan Træner Du Om Sommeren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Om Sommeren
Sådan Træner Du Om Sommeren

Video: Sådan Træner Du Om Sommeren

Video: Sådan Træner Du Om Sommeren
Video: Arm Træning | Del 2 - Sommer CutZ [ Jacob Sumana & Sumsar Petersen] 2024, Kan
Anonim

Om sommeren lider de fleste af varme. Dette kan undgås ved at afslutte undervisningen. Men måske er der en måde at finde ud af - hvordan man træner om sommeren?

Sådan træner du om sommeren
Sådan træner du om sommeren

Nødvendig

  • Ventilator.
  • Fitnessmåtte.
  • Letvægts håndvægte.
  • Vægte.
  • Sportsbeklædning.

Instruktioner

Trin 1

For det første kan du bruge en ventilator. Hvorfor anbefales det? Først og fremmest, fordi det kan overføres. Du kan også bruge klimaanlæg, men det vil tvinge dig til at vælge et sted, så du ikke blæser ud, og ikke alle har råd til det. Det er også bedst at bruge et tæppe. Hvis du indtil nu lige har trænet på gulvet, bliver det om sommeren sværere, da personen sveder mere.

Trin 2

Brug lette håndvægte eller vægte. Om sommeren er det sværere at studere, men resultatet er mere synligt, da blodcirkulationen ændres. Lav flere reps, spring ind i aerob træning, og du vil se resultater. Træn mindst 20 minutter om dagen, se din vejrtrækning.

Trin 3

Yoga og langsom træning er også praktisk. Påfør en mild opvarmning. Selv flexion og forlængelse af foden hjælper med at forberede kroppen til udfordrende øvelser. Vær forberedt på, at blod hurtigere kan løbe om sommeren, og måske efter de allerførste øvelser vil du føle, at dit ansigt brænder. Vær forsigtig, prøv at foregribe, hvordan din krop vil reagere på sådanne ændringer i eksterne forhold. Hvis der er mulighed for at øve sig i naturen, skal du bruge den og ikke glemme, at du skal se efter skygge.

Anbefalede: