Sådan Bandages Bokseforbindelser

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bandages Bokseforbindelser
Sådan Bandages Bokseforbindelser
Anonim

Boxerens hånd er hans vigtigste arbejdsredskab. Når der slås et slag, er det den hånd, der bærer den største belastning. Derfor er håndskader de mest almindelige skader, der opstår under boksning. Samtidig tror mange stadig på, at de ikke har brug for boksebinding. Men forgæves. Bokse bandager er ikke beregnet til at beskytte huden mod skader, men til at beskytte hånden mod forskydning, blå mærker, ledskader og andre almindelige skader.

Før handskerne påsættes, er håndledet forbundet
Før handskerne påsættes, er håndledet forbundet

Instruktioner

Trin 1

Længden af professionelle bokseforbindelser er fra 4,5 meter, men den kan variere fra halvanden til 5 meter. Elskere foretrækker korte. Selvom det er logisk, jo større bandagen er, desto bedre beskytter den hånden. Bandagens længde skal dog vælges ud fra børstens størrelse. Standardforbindelsesbredden er 5 cm, men der er også 2 og 10 centimeter. Forresten er det bedre at tage ikke-elastiske bandager, fordi hånden ånder bedre i dem, og der er ingen risiko for, at du overfører blodkar på hånden, som det sker med elastiske bandager.

Trin 2

Der er mange måder at forbinde hænder på. Alle vælger det mest bekvemme for sig selv. Husk, at fagfolk forbinder børsten lidt anderledes end amatører, da de bruger 4-5 meter bandager. For en amatør vil 2-2,5 meter være nok.

Trin 3

Til at begynde med skal du rulle bandagen ind i en rulle, så løkken, der fastgør bandagen på armen, forbliver udenfor. Læg denne løkke over tommelfingeren langs kanten af din håndflade, skub denne bandage under din hånd og vikl rundt om dit håndled. Nu er det tommelfingeren. Pak det to gange, gå ned og pakk dit håndled igen. Pak det to gange denne gang. Gå ned fra håndleddet til hånden og pakk det to gange. Dobbelt igen tommelfingeren, og vikl håndleddet to gange. Afslut bandagen ved at pakke børsten to gange. Fastgør bandagen med velcro eller elastik. Hvis det fastgøres med velcro, skal det enten være på håndleddet eller inde i håndfladen.

Anbefalede: