Sådan Vindes Bokseforbindelser

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vindes Bokseforbindelser
Sådan Vindes Bokseforbindelser

Video: Sådan Vindes Bokseforbindelser

Video: Sådan Vindes Bokseforbindelser
Video: Ladybug og Chat Noir og deres børn. Eventyr om natten fra Marinette Miraculous 2024, Kan
Anonim

Som en beskyttelse af hænderne under slag i boksning anvendes ofte en boksebinding, der vikles under handsker. Hvis du ikke har specielle polyesterbandager, skal du bruge en almindelig elastisk bandage, der fås på apoteket. Du kan vinde en bokseforbinding på følgende måde.

Sådan vindes bokseforbindelser
Sådan vindes bokseforbindelser

Er det nødvendigt

  • - boksebinding
  • - elastisk bandage, der er 2,5 meter lang.

Instruktioner

Trin 1

Forbered bandagen til indpakning. Rul den ind i en tæt rulle som følger: Udfold den helt med velcrokrogene nedad og start viklingen. Drej først det tilsluttede bånd, derefter stoffets stof, pas på ikke at fange velcroen. Stram bandagen i en rulle, og fastgør den med tommelfingersløjfen.

Trin 2

Hvis din bandage har en løkke, skal du rette den ud, så der ikke er nogen vridning, og læg den på tommelfingeren, mens du retter rullen mod bagsiden af din hånd. For at vinde den elastiske bandage skal du også lave en sløjfe: vikle fingeren og tryk spidsen med hovedduken.

Trin 3

Fjern derefter bandagen på håndleddet og pakk det 2-3 gange. Sæt ikke bandagen for stramt, så blodet kan strømme frit til fingrene. Tværtimod vil for lidt vikling ikke gøre noget godt - prøv at bestemme viklingstætheden empirisk.

Trin 4

Begynd at pakke bandagen rundt om fingrene - først på din pegefinger, derefter på midten, ring og små fingre. Du kan starte med lillefingeren - prøv det og se, hvad der fungerer bedst for dig. Hvis du endnu ikke har ramt, skal du lave en ekstra løkke på tommelfingeren for at sikre den og beskytte mod muligheden for forskydning. Sørg for, at der ikke er nogen vendinger af bandagen - den skal altid ligge fladt.

Trin 5

For at pakke din finger skal du trække bandagen ud bag dit håndled og fra bagsiden af din hånd, skub den mod din finger. Sæt bandagen rundt om din finger, og flyt tilbage til dit håndled på den anden side. Kør ballen fra indersiden af dit håndled og begynd at pakke din næste finger. Hvis det gøres korrekt, vikles størstedelen af bandagen rundt om ydersiden og beskytter knoglerne.

Trin 6

Foretag derefter 2-3 drejninger omkring knoglerne, vik resten af bandagen rundt om håndleddet. Fastgør bokseforbindelsen med velcro, og læg spidsen af elastikken under det stramt strakte lærred.

Anbefalede: