Hvordan Man Binder En Boksebinding

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Binder En Boksebinding
Hvordan Man Binder En Boksebinding

Video: Hvordan Man Binder En Boksebinding

Video: Hvordan Man Binder En Boksebinding
Video: hvordan man binder et slips simpel 2024, Kan
Anonim

Der er mange muligheder for korrekt at binde bandager til boksere. Desuden er disse metoder forskellige for fagfolk og amatører. Denne kendsgerning skyldes, at fagfolk ikke binder bandager alene, hvilket amatører ikke kan prale af. Professionelle boksere bandages af deres personlige assistenter. Dette sikrer, at bandagerne er bundet korrekt og ikke svigter i kampens mest afgørende øjeblik.

Hvordan man binder en boksebinding
Hvordan man binder en boksebinding

Instruktioner

Trin 1

Amatørbokse kan binde bokseforbindelser på to måder: med et kors og på en klassisk måde. Den klassiske stil med at binde bandager er den mest almindelige, da den ikke kræver meget indsats fra atleten.

Trin 2

Så for at binde bandagerne på den klassiske måde skal du tage bandagen og pakke den rundt om dit håndled. Cirkuler derefter bandagen rundt om tommelfingeren mod uret (når man ser på håndfladen). Derefter skal du cirkulere bandagen omkring alle fingre (undtagen tommelfingeren), også mod uret (når man ser på håndfladen), og fjern bandagen under tommelfingeren.

Trin 3

Derefter skal du vikle bandagen omkring tommelfingeren og trække bandagen rundt om dit håndled. Sæt bandagen rundt om tommelfingeren igen, men med uret, så spidsen af bandagen stikker ud mellem tommelfingeren og resten af fingrene, når man ser på håndfladen.

Trin 4

Sæt derefter tommelfingeren igen, så bandagen kommer ud under tommelfingeren på håndleddet. Skub derefter bandagen gennem dit håndled og på tommelfingeren. Sæt derefter alle fingre med et bandage (undtagen tommelfingeren). Fix derefter bandagen. På dette kan den klassiske metode til at binde bandager betragtes som komplet.

Trin 5

Den klassiske måde at binde bandagen på, skaber en behagelig følelse for bokseren, når han tager handsker på. På samme tid kan selv en nybegynder, der lige er kommet til boksning, nemt mestre denne metode. Når du har lært at binde bandagerne på den klassiske måde, kan du gå videre til mere komplekse metoder. At lære at binde bokseforbindelser korrekt, kan du beskytte dig mod skade i kamp. Derfor skal dette øjeblik gives maksimal opmærksomhed.

Anbefalede: