Sådan Gør Du Dine Bryster Større

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Dine Bryster Større
Sådan Gør Du Dine Bryster Større

Video: Sådan Gør Du Dine Bryster Større

Video: Sådan Gør Du Dine Bryster Større
Video: Anja og Viktor, Første gang Usa.flv 2024, April
Anonim

Frodige bryster tiltrækker mænds opmærksomhed, ofte misundelse af kvinder og deres ejers stolthed. Dens størrelse og form er lagt i ungdomsårene, men det kan ændres senere, både til det værre og til det bedre. Brystforstørrelse kan opnås gennem kirurgi, speciel træning eller blot ved at få overvægt.

Sådan gør du dine bryster større
Sådan gør du dine bryster større

Instruktioner

Trin 1

Det er muligt at forstørre brystet radikalt og kun ændre dets form ved hjælp af plastikkirurgi, hvilket resulterer i, at implantater indsættes under brystmusklen. Denne metode giver dig mulighed for at gøre dine bryster 2 eller 3 størrelser større, hvilket næsten ikke er muligt at opnå på andre måder. Imidlertid har operationen mange ulemper, herunder langvarige brystsmerter og mulige negative helbredseffekter.

Trin 2

En anden måde at øge størrelsen på en af de mest attraktive dele af en kvindes krop er at gå op i vægt. Det kvindelige bryst består blandt andet af fedtvæv, hvis forøgelse også fører til en ændring i brystets størrelse. Af denne grund kan meget klumpede mennesker normalt prale af en frodig buste. Denne metode er dog fyldt med fedme og sundhedsproblemer, så kun de kvinder, der lider af overdreven tyndhed, skal tage på i vægt.

Trin 3

Vakuummassage hjælper også med at gøre brysterne mere - en procedure, der øger blodgennemstrømningen til bysten. Efter det bliver brystet meget mere følsomt, men det ser mere frodigt og tonet ud, hvilket får det til at virke større. Ulempen ved denne procedure er de mulige smertefulde fornemmelser i brystområdet og en kortvarig effekt, der varer fra en uge til en måned. Derfor skal vakuummassagen gentages efter en vis tid, helst i skønhedssaloner.

Trin 4

Du kan også forstørre brysterne med specielle øvelser, der styrker musklerne, der understøtter det. Lig med ryggen på en bænk eller afføring placeret bag hinanden, så dine ben bøjes ved knæene hviler på gulvet. Tag 1 til 2 kg håndvægte i hver hånd og spred dem fra hinanden. Løft langsomt dine lige arme over brystet, fastgør deres position i et par sekunder, og spred dem derefter fra hinanden igen, sænk dem lidt ned på gulvet. Gentag øvelsen 10-20 gange.

Trin 5

Derefter skal du stå lige op uden at frigøre håndvægterne fra dine hænder. Læn din krop fremad, og prøv ikke at bøje ryggen, og øv saksen med lige arme. For at få den maksimale effekt af denne øvelse skal du udføre 2 sæt med 50 armsvingninger.

Trin 6

Den næste øvelse er at klemme håndfladerne foran grillen. Stå lige med fødderne skulderbredde fra hinanden og håndfladerne presset sammen foran brystet. I 10 sekunder skal du trykke dine håndflader godt sammen og forsøge at stramme bryst- og armmusklerne. Hvil derefter i samme tid og gentag øvelsen. Det samlede antal gentagelser er mindst 10.

Anbefalede: