Sådan Taber Du Dig I 4 Timer Om Ugen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Taber Du Dig I 4 Timer Om Ugen
Sådan Taber Du Dig I 4 Timer Om Ugen

Video: Sådan Taber Du Dig I 4 Timer Om Ugen

Video: Sådan Taber Du Dig I 4 Timer Om Ugen
Video: We Spend $40,000 with Panini on Football Basketball Trading Cards Storage Wars Auction 2023, Marts
Anonim

Det er muligt at tabe sig med et minimum af personlig tid til kost og motion. Dette blev bevist af den amerikanske Tim Ferris. Den unge mand blev berømt ved at skrive en bog om en forretningsmands 4-timers arbejdsuge. Piger på dette program slipper af med et par tøjstørrelser uden megen anstrengelse på bare 8-12 uger og udfører kun 3 øvelser. Nå, du og jeg kan studere systemet om cirka 10 minutter.

Protein, langsomme kulhydrater og kettlebell-sving i stedet for sultestrejker
Protein, langsomme kulhydrater og kettlebell-sving i stedet for sultestrejker

Nødvendig

En simpel kettlebell, en bosuhalvdel, masser af grønne grøntsager, kyllingebryst, hvid fisk og bælgfrugter og ubegrænset adgang til mad på dagen

Instruktioner

Trin 1

Lad os forberede os mentalt. Du skal føle, at øjeblikket er kommet og huske denne følelse. For nogle vil det være en ansigtsløs adresse "kvinde" i kø eller i bussen. Nogen vil føle sig utilpas ved at købe bukser i størrelse 50. Husk generelt, hvornår overvægt virkelig begyndte at generer dig, og tag en fast beslutning om at slippe af med ubehagelige fornemmelser.

Billede
Billede

Trin 2

Lad os nu shoppe.

Trin 3

Du behøver ikke at drikke te eller kaffe for vægttab. Tæl også kalorier. Du vil give den nødvendige hormonelle baggrund og kroppens respons, simpelthen ved at fjerne mad, der hurtigt øger sukkerindholdet. Køb linser, bønner eller bønner, magert fisk som tun eller torsk, masser af grønne grøntsager, nogle tomater og avocadoer og kyllingebryst eller magert oksekød af god kvalitet. Og glem ikke æggene. Derudover - dine yndlings krydderier som peber, urter, kanel og kvalitetste, som du kan drikke uden tilsat sukker.

Trin 4

Nu forbereder vi den rigtige mad. Tim Ferris er ungkarl. Desuden er han slet ikke en fan af langsigtede kulinariske projekter. Og han råder dig til at tilberede enkle retter, der ikke tager mere end 4 minutter. Hvordan? Kog bare linser eller bønner tidligt på ugen, brug frosne grøntsager og fisk og kyllingefilet i dine måltider. Hvert måltid inkluderer et par skeer bælgfrugter, en servering kogt, dampet eller grillet kød / fisk og grøntsager. Sidstnævnte kan forresten hurtigt steges i olivenolie. Nå, til morgenmad skal du spise en proteinomelet og 1 hele æg. Svampe, urter, kål er velkomne. Spis dette mønster hver 4. time, og husk at have morgenmad 30 minutter efter at have vågnet op.

Trin 5

Glem ikke træning. Ferris anbefaler 2 timers regelmæssig fritidsaktivitet om ugen - gåture, svømning, skiløb, yoga, hvad som helst, der får dig ud af sofaen. Nå, for at forbedre din figur skal du kun udføre 3 øvelser 3 gange om ugen - kettlebell gynger, vrides på barfodet på pressen og trækker i underlivet. Eller gør ethvert vægtløftningskompleks, hvis videoer frit kan findes på Internettet.

Billede
Billede

Populær af emne.