Sådan Pumpes Dit Bryst

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Dit Bryst
Sådan Pumpes Dit Bryst

Video: Sådan Pumpes Dit Bryst

Video: Sådan Pumpes Dit Bryst
Video: FÅ DEN BEDSTE BRYSTKASSE SÅDAN HER! FULD TRÆNINGSPROGRAM - TRÆNINGS VLOG 2024, Kan
Anonim

De fleste kvinder og mænd har brug for en smuk og slank figur for at føle sig selvsikker. For at gøre dette går de i gymnastiksalen, løber om morgenen, træner derhjemme osv. Alt dette giver dig mulighed for at pumpe musklerne i arme, ben, mavemuskler og også brystet op.

Sådan pumpes dit bryst
Sådan pumpes dit bryst

Instruktioner

Trin 1

For at pumpe din ribcage op skal du have en skrå bænk. Prøv at give den en vippevinkel i området 10-80 grader. Læg på ryggen og begynd at træne.

Trin 2

Brug specielle værktøjer, der hjælper dig med at udvikle dit øverste bryst hurtigt. Denne liste inkluderer håndvægte, vægtstænger osv. Så for eksempel, mens du holder håndvægte, skal du sprede armene til siderne og oprette forbindelse igen over dit hoved. Denne øvelse skal udføres på lige arme. Du kan også pumpe brystet op med push-ups, pull-ups på de ujævne stænger, vægtstangs- og håndvægtpresser, pull-overs og specielle øvelser på Butterfly-simulatoren.

Trin 3

Husk, at brystmusklerne falder i to kategorier, som hver især kræver specifikke øvelser. Dette er især grundlæggende og formative øvelser. I det første tilfælde er alle dine træningsprogrammer rettet mod at øge styrken og opbygge massen af menneskelige muskler. I det andet tilfælde taler vi om at forbedre musklernes lindring og form. De kræver minimale belastninger og øget præcision.

Trin 4

Hvis du vil maksimere udviklingen af brystets muskler, skal du vælge en øvelse fra basisgruppen (til det øvre og nedre bryst). Ved at kombinere dem opnår du det bedste resultat. Glem ikke formative øvelser. I sidste ende får du et fantastisk individuelt kompleks, hvis regelmæssige implementering giver dig mulighed for at pumpe brystet op på ingen tid.

Trin 5

Eksperter anbefaler at bytte øvelser fra tid til anden. Fjern irriterende dele af din træning fra tid til anden, genopfyld dit program osv. Varigheden af fremgangsmåderne og deres antal forbliver helt og holdent på din samvittighed. I begyndelsen skal du lave 2 sæt. Lidt senere øges antallet af tilgange til 3 i grundlæggende øvelser. Efter at have fået erfaring, lav 3 sæt for hver type træning.

Anbefalede: