Sådan Skyder Du Et Straffespark

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skyder Du Et Straffespark
Sådan Skyder Du Et Straffespark

Video: Sådan Skyder Du Et Straffespark

Video: Sådan Skyder Du Et Straffespark
Video: DE LANGSOMMESTE STRAFFESPARK! 2023, December
Anonim

At score et straffespark er både let og svært. På den ene side er du elleve meter fra målet og rammer en stående bold uden hindring. Kun målmanden kan forhindre dig, og selv da kun hvis han er heldig. Men på den anden side er der nerver, der kan hindre selv de mest erfarne atleter. Så hvordan kan du score et straffespark uden at svigte holdet?

Sådan skyder du et straffespark
Sådan skyder du et straffespark

Instruktioner

Trin 1

Vær ikke urolig. Som nævnt ovenfor er spænding din vigtigste konkurrent. Abstrakt dig selv fra den omgivende virkelighed. Kun bolden og målet skal forblive i din verden. Selvfølgelig forsvinder målmanden ikke hvor som helst takket være din tankekraft, men du kan let slå ham fra spillet, hvis du ikke rammer ham direkte.

Trin 2

Vær ikke listig. Der er selvfølgelig mestre, der forsøger at overliste målmanden ved at skyde et straffespark, for eksempel den berømte “romerske” Francesco Totti. Du kan dog let overmale ikke kun målmanden, men også dig selv, hvis du begynder at være meget smart. Desuden kan du i det mest uhensigtsmæssige øjeblik, når du prøver at overspille målmanden med list, blive nervøs og slå bolden svagt. Det er stadig ikke hockey, det er helt sikkert bedre her.

Trin 3

Vælg et hjørne. Hvis du ikke er listig, skal du ikke ramme direkte. Det er nemmest for målmanden at tage et direkte skud på mål. Vælg et hjørne, højre eller venstre, det betyder ikke noget. Det vigtigste er at vælge det inden løbet. Når fløjten allerede er sprængt, men du ikke har buddet endnu, skal du vide nøjagtigt, hvilket hjørne du rammer. Tøv ikke med at kigge ind i dette hjørne, hvis du rammer hårdt ind i ni, vil ingen målmand være i stand til at få bolden derfra.

Trin 4

Hit hårdt. Det giver ingen mening at slå svagt i hjørnet - målmanden kan let fange eller ramme den langsomt flyvende bold. Ikke at se på porten er heller ikke værd at slå - du kan slå, som de siger, "på spurvene."

Trin 5

Se ikke på målmanden. Det sker således, at målmænd på enhver mulig måde prøver at distrahere kickeren. Det er også dårlig form at distrahere målmanden selv. Det er stadig bedre at være ærlig, alligevel har kickeren altid en fordel, da han ved, hvor han vil ramme, men målmanden ikke.

Anbefalede: