Sådan Skyder Du En Pistol I

Sådan Skyder Du En Pistol I
Sådan Skyder Du En Pistol I

Video: Sådan Skyder Du En Pistol I

Video: Sådan Skyder Du En Pistol I
Video: Sådan Skyder Du Med Langbue: Grundformen 2024, Kan
Anonim

At skyde en pistol kan virke skræmmende, hvis du ikke ved, hvordan du gør det. At lære at bruge dette skydevåben kan være hurtig nok, men det tager lidt tid at gøre det godt.

Sådan skyder du en pistol
Sådan skyder du en pistol

Find et passende mål for at begynde at lære at skyde. Skyd aldrig tilfældigt. Målet skal placeres i sikker afstand i et kontrolleret miljø såsom et mål på en skydebane eller på en skydebane.

Pas på sikkerheden i dine øjne og ører. Du kan beskytte din hørelse ved hjælp af hovedtelefoner eller ørepropper. Brug altid beskyttelsesbriller for at beskytte dine øjne mod flyvende skaller, varme gasser og blypartikler.

Håndter pistolen forsigtigt og hold fingrene væk fra aftrækkeren. Når du tager et våben, skal du sørge for, at tønden ikke peger mod folk. Gør det aldrig engang som en vittighed, i nogle lande er det en forbrydelse. Sæt magasinet med patroner, før patronen ind i kammeret ved at trække og sænke boltholderen.

Tag pistolen med din højre hånd (hvis du er højrehåndet). Tag fat i pistolen med tommelfingeren på den ene side af grebet og dine midter-, ring- og lyserøde fingre på den anden lige under aftrækkeren. Kun tre fingre er involveret i at holde pistolen: tommelfinger, ring og midten. Lillefingeren hviler på håndtaget, men deltager ikke i grebet. Placer din pegefinger væk fra aftrækkeren, men vær forberedt på at trække den ned. Placer din venstre hånd på den modsatte side af grebet, det bruges til at stabilisere våbenet, men ikke til at holde det. Hold pistolen meget tæt, og efterlad ikke hulrum mellem håndfladen og grebet.

Kom i en skydeposition. Stå med fødderne skulderbredde fra hinanden og bøj lidt fremad, og sørg for at du sidder godt på fødderne. Den højre arm skal være næsten fuldt udstrakt, benene er let bøjede i knæene.

Juster forsiden med trådkorset. Hvis du allerede er trænet, er det bedst at sigte med dit træne øje, mens du lukker det andet øje. Hvis du ikke har erfaring, kan du prøve at sigte med begge øjne og afgøre, hvilken der er den mest bekvemme for dig at bruge. Sørg for, at det forreste syn flugter med synet, og at det bageste syn er placeret nøjagtigt i midten af det forreste synhak. For et nøjagtigt hit skal det forreste syn være placeret lige under sigtepunktet.

Flyt forsigtigt fingeren mod aftrækkeren og klem den langsomt. Indånd inden skud, og udånd derefter i halvdelen, og hold vejret i skudets varighed. Hold pistolen fast, husk at skuddet ledsages af våbenets tilbageslag. Prøv at skyde et par skud, men mål igen hver gang. pistolens rekyl slår dig konstant væk fra målet.

Når fyringen er færdig, skal du fjerne magasinet og sørge for, at pistolen er aflæst. Sørg for at vaske dit ansigt og vaske dine hænder. Pulverrester på huden under fyring kan være giftige.

Anbefalede: