Sådan Pumpes Kalvemusklen Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Kalvemusklen Op
Sådan Pumpes Kalvemusklen Op

Video: Sådan Pumpes Kalvemusklen Op

Video: Sådan Pumpes Kalvemusklen Op
Video: Natan & Ганвест - Ананасовый сироп (Премьера трека, 2020) 2024, Kan
Anonim

Det er umuligt at forestille sig en harmonisk udviklet krop uden godt pumpede lægmuskler. Vanskeligheden ved at arbejde på kalve er, at de, som ingen anden muskel, er afhængige af genetik. Desuden bruges kalvemusklerne dagligt, så for at pumpe kalvemusklerne har du brug for en masse tålmodighed og de stærkeste belastninger. Det er nødvendigt at indlæse gastrocnemius-musklen hver træning så stærkt, at det er vanskeligt at gå, når du har afsluttet træningscyklussen.

Sådan pumpes kalvemusklen op
Sådan pumpes kalvemusklen op

Nødvendig

abonnement på gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Stå under vægtstangen med hævede tæer. Placer vægtstangen på dine skuldre og løft den af stativet. Stå på tiptåen, hold barbell på dine fødder, bøj dine lægmuskler med kraft. Udfør øvelsen så langsomt som muligt, og kontroller bevægelsen af din krop hvert sekund. Sænk dig langsomt ned på dine hæle. Udfør fem til seks sæt, hver ti til tolv gentagelser.

Trin 2

Brug en specialiseret kalvtræningsmaskine. Juster løbebåndets højde og den vægt, den bruger. Stå under simulatorens støtte, sæt tæerne på dine fødder på et palleskib. Skub kroppen hurtigt op, stå på tæerne og hold støtten med dine hænder. Frys øverst, og sænk dig derefter langsomt ned på dine hæle. Lav femten til tyve reps og fem til seks sæt.

Trin 3

Stå med den ene fod på et podi, og hold en kettlebell i dine hænder. Stå på tåen, og træk fast lægmusklen. Frys øverst i et par sekunder og sænk dig langsomt ned. Lav fem til seks sæt, femten til tyve gentagelser hver for hvert ben.

Anbefalede: