Sådan Slipper Du Af En Slap Mave

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af En Slap Mave
Sådan Slipper Du Af En Slap Mave

Video: Sådan Slipper Du Af En Slap Mave

Video: Sådan Slipper Du Af En Slap Mave
Video: Sådan læser du ingredienslisten | SKØNHEDSLABORATORIET 2024, Kan
Anonim

Mange kvinder står over for et sådant problem som svimmelhed i maven. Dette er normalt resultatet af en stillesiddende livsstil, overskydende og usund kost, hvilket resulterer i dannelsen af overskydende subkutant fedt.

Sådan slipper du af en slap mave
Sådan slipper du af en slap mave

Instruktioner

Trin 1

Det vigtigste i denne situation er at spise rigtigt. Overdreven forbrug af fede, usunde fødevarer bør undgås, indtagelse af slik og melprodukter skal minimeres. Den gyldne regel: det er bedre at have en stor morgenmad og frokost end at kløve sig om aftenen. Efter klokken seks om aftenen er det bedre at spise let mad: yoghurt, kefir, salat uden majones. Drik mere vand - i kort tid dæmper det sultfølelsen og renser kroppen for toksiner. Grøn te er også meget nyttig.

Trin 2

Fysisk aktivitet er meget vigtig for at opnå varige resultater. Du bør bestemt gå en tur, helst hver aften. Arbejd dine mavemuskler (øvre og nedre) for at styrke dine mavemuskler. Det er kun vigtigt at huske, at du ikke straks skal ty til tunge belastninger - det er bedre at øge dem gradvist. Det kan være en almindelig metalbøjle eller en speciel massagebøjle. Hvis du ikke har snoet rammen før, er det bedre at starte med øvelser, der varer 5 minutter og derefter tilføje et par minutter dagligt. Som et resultat anbefales det at dreje hula-bøjlen i en halv time hver dag. Dette giver en fremragende massageeffekt, forbedrer blodcirkulationen og gør maven mere elastisk. Sørg for at gå til poolen, hvis det er muligt.

Trin 3

En effektiv måde er professionel massage. Det er meget svært at lave en mave-massage alene, så det er bedre at konsultere en specialist og gennemføre hele kurset. Virkningerne varer dog ikke længe, hvis du fortsætter med at spise for meget og være stillesiddende.

Trin 4

En god måde at slippe af med subkutant fedt og gøre din hud fastere er wraps. Tang (tang) og ler er ideelle til dette. Tangen sælges i tørret form på et apotek. For at bruge dem skal de gennemblødes i varmt vand og pakkes rundt om problemområdet. Sæt dig derefter med plastfolie ovenpå, og hold den i 50-60 minutter. Du kan tilføje lidt kanel til ler for at forbedre effekten. Prøv først at tilføje en halv teskefuld til lerpakken for at undgå skoldning. Hvis du ikke mærker opvarmningseffekten, skal du øge mængden næste gang. Procedurerne skal gentages hver anden dag i 1-1,5 måneder.

Anbefalede: