Sådan Slipper Du Af Mave Efter Kejsersnit

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af Mave Efter Kejsersnit
Sådan Slipper Du Af Mave Efter Kejsersnit

Video: Sådan Slipper Du Af Mave Efter Kejsersnit

Video: Sådan Slipper Du Af Mave Efter Kejsersnit
Video: Oppustet mave? Kærlig hjemme-guide med zoneterapi og akupressur, som kan hjælpe din dejlige mave 2024, Marts
Anonim

Efter et kejsersnit er mange kvinder primært bekymrede over spørgsmålet om, hvornår du kan begynde at slippe af med folderne på maven. Når alt kommer til alt har en sådan operation en ret kompliceret karakter, det indebærer to snit på én gang - på underlivet og direkte på livmoderen. Imidlertid kan mange unge mødre ikke vente med at forbedre deres udseende, returnere figuren til sit tidligere udseende. Til dette er der nogle ret overkommelige metoder til at slippe af med en mave efter fødslen.

Sådan slipper du af mave efter kejsersnit
Sådan slipper du af mave efter kejsersnit

Instruktioner

Trin 1

Første gang efter fødslen skal du sove på din mave så ofte som muligt. Denne nattestilling giver livmoderen mulighed for at trække sig hurtigere sammen og strammer samtidig maven. Sørg for at bære mavebandagen om dagen, når du laver forskellige aktiviteter. Hvis der ikke er nogen særlig stramme bandage, skal du stramme maven med et almindeligt håndklæde så stramt som muligt og binde en knude på lænden. Med en sådan bandage strammes maven hurtigere, og suturen vil heles meget hurtigere.

Trin 2

Øvelser som "cykel" og andre, designet til abdominal presse, udføres efter konsultation med en læge og under ingen omstændigheder med smertefulde fornemmelser i sømområdet.

Trin 3

Påfør, hvis sømmen er helet fuldstændigt, og der ikke er nogen betændelse på den, anti-cellulite geler og cremer, der smører maven med dem. Gør også omviklinger med plastfolie omkring maven og lårene. I denne tilstand er honningindpakninger med tang, eddike, kaffe meget velegnede. Sæt sennep og chokolade til side for nu. Under indpakningen skal du ikke ligge i sofaen, men bevæge dig intenst i varmt tøj, træne fysisk træning, så fedtene under filmen brændes mere aktivt.

Trin 4

Med godkendelse fra lægen, tilmeld dig poolen og svøm intensivt i den på ryggen og på din mave, sving dine ben i forskellige retninger under vandet, træk dine ben mod dig. Vand hurtigt "finpudser" figuren og bringer den i en sporty tilstand.

Trin 5

Gradvist overstige belastningen på abdominalområdet. Men bare ikke til følelsen af smerte i ham. Prøv at gå mere, gå. Tag en hatha yogaklasse. Yoga strammer perfekt maveområdet.

Trin 6

Køb en fitball - en stor fitnessbold med en lys farve, der løfter dit humør. Lav en række specifikke øvelser for din ryg og mave, mens du laver fitball derhjemme.

Anbefalede: