Sådan Slipper Du Af En Hængende Mave

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af En Hængende Mave
Sådan Slipper Du Af En Hængende Mave

Video: Sådan Slipper Du Af En Hængende Mave

Video: Sådan Slipper Du Af En Hængende Mave
Video: Oppustet mave? Kærlig hjemme-guide med zoneterapi og akupressur, som kan hjælpe din dejlige mave 2023, December
Anonim

En alt for stor mave vil ødelægge selv den tyndeste figur. Det er imidlertid ikke let at slippe af med fedt og hængende hud i underlivet. For at stramme maven, skab en stærk muskelkorset og gendan hudens elasticitet, brug et sæt foranstaltninger - gymnastik, massage, diæt og korrekt valgte kropsplejeprodukter.

Sådan slipper du af en hængende mave
Sådan slipper du af en hængende mave

Kost til mave og sider: slippe af med overskydende

Følg en diæt for at stramme din mave. Reducer forbruget af kød, fede halvfabrikata, slik. Fjern fødevarer, der bidrager til oppustethed fra menuen - bælgfrugter, sukkerholdige frugter, rå kål, sodavand. Undgå frugt og desserter med højt kalorieindhold samt alkoholholdige drikkevarer, der stimulerer appetitten. I stedet for kaffe, der holder vand i kroppen, skal du drikke friskbrygget grøn te samt rent drikkevand.

Sørg for at medtage fiberrige fødevarer i din kost. De sikrer normal fordøjelse og forhindrer affaldsprodukter i at blive fanget i kroppen.

Cremer, massage og indpakning: Fjern en hængende mave

Hjemmebehandlinger kan hjælpe med at stramme slap hud. Lær teknikker til selvmassage. Knæ fedtfoldene på maven hver aften, gnid dem med kanten af din håndflade, klem dem - dette vil sikre blodgennemstrømning og aktivere metaboliske processer. For at gøre massagen mere effektiv skal du kombinere den med påføring af en opstrammende creme eller gel. Se efter produkter, der let absorberes med koffein, algeekstrakter og andre aktive ingredienser. Påfør produktet i underlivet og i taljeområdet to gange om dagen umiddelbart efter vandbehandling.

En effektiv måde at slippe af med overskydende fedt er hjemmelavet nori tangindpakning. Tørre ark fugtes med varmt vand, påføres presseområdet og sikres med en film. Procedurens varighed er 20-30 minutter. Algerne kan derefter fjernes og en opstrammende creme påføres huden.

Hvis hjemmebehandlinger virker ineffektive for dig, kan du prøve salonens hudspændingsprogrammer.

Motion for mavemuskler og talje

Det er bedst at fjerne en hængende mave med specielle øvelser, der styrker mavemusklerne. Træn dagligt i mindst 15 minutter. Tre gange om ugen er det værd at lave mere intens gymnastik med brug af vægte. Det bedste tidspunkt at træne er morgen eller aften. Lav maveøvelser i et langsomt tempo med god amplitude.

Inden undervisningen skal du varme op - fx dans i et hurtigt tempo i 5-7 minutter. Udfør derefter bøjninger frem og tilbage, venstre og højre og drejer i forskellige retninger. Gentag hver bevægelse 10 gange. Denne opvarmning varmer ikke kun musklerne, men hjælper også med at forbedre kropsholdning og koordinering af bevægelser.

Efter blødgøring skal du gå til hovedkomplekset. Liggende på gulvet, løft dine lige ben 30-40 cm fra gulvet. Kryds dine ben uden at bøje dine knæ eller bukke ryggen. Efter 6-8 bevægelser skal du sænke dine ben. Lav mindst 10 gentagelser.

Bøj dine knæ med dine fødder under støtten. Med et suk skal du sætte dig langsomt ned og holde hænderne klemt bag på hovedet. Hold i et par sekunder, og vend tilbage til startpositionen med en dyb udånding. Gentag øvelsen 10-12 gange.

Gå på knæene, læn dig på lige arme, hold ryggen lige. Træk vejret dybt, og træk derefter vejret ud, og træk maven ind. Rund ryggen og sænk hovedet. Hold i 6-8 sekunder, slapp derefter af musklerne og inhalér. Gentag 10-12 gange.

Lig på ryggen, løft dine bøjede ben, så dine knæ rører ved brystet. Hold i et par sekunder, og sænk dine fødder ned på gulvet. Øvelsen kan gøres vanskeligere ved at sænke dine lige ben bag hovedet. Gentag hver indstilling 8-10 gange.

Anbefalede: