Sådan Fjernes En Fed Mave

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Fed Mave
Sådan Fjernes En Fed Mave

Video: Sådan Fjernes En Fed Mave

Video: Sådan Fjernes En Fed Mave
Video: Переделка 64/1 Unun (трансформатора) EFHW Конечная подача Полуволна .. Антенна от 80м до 10м 2023, Marts
Anonim

Overvægt kan forårsage mange sygdomme, herunder hypertension og åreforkalkning. Og en fed mave, hvis vi taler om den æstetiske komponent, pryder hverken en mand eller en kvinde. Men du kan slippe af med denne "ballast" ved at overholde klare regler.

Sådan fjernes en fed mave
Sådan fjernes en fed mave

Nødvendig

en bøjle og andre improviserede midler til motion, lidt fritid og et stort ønske om at slippe af med overskydende aflejringer

Instruktioner

Trin 1

Besøg en endokrinolog, ernæringsekspert og professionel træner for at få en personlig ernærings- og træningsplan. Disse tre specialister hjælper dig med at slippe af med en fed mave på kortest mulig tid. Derudover, under hensyntagen til alle funktionerne i din krop, udarbejder de et program, der hjælper dig med at slippe af med ekstra pund og ikke vil skade dit helbred.

Trin 2

Spor din ernæring selv. Fjern fede, stegte fødevarer, bagværk, melprodukter fra kosten. Spis ikke salt mad - salt tilbageholder kroppen i kroppen, hvilket fører til vægtøgning. Spis i små portioner. Undgå snacks; i stedet kan du drikke en kop grøn te eller suge på en karamel. Næsten 60% af din diæt skal være grøntsager og frugter. Drik mindre vand, især kulsyreholdigt vand. Væske, der ikke absorberes af kroppen, deponeres i taljeområdet.

Trin 3

Lav maveøvelser dagligt - fremadgående bøjninger, crunches, push-ups og ryglæn. Gå til poolen. Kør mindst ti minutters kørsel om morgenen. Husk, at enhver gymnastik skal begynde med gnidning og opvarmning. Det anbefales at massere maven inden træning, så blodgennemstrømningen til fedtaflejringerne "opløser" de overskydende aflejringer.

Trin 4

Tag et brusebad. Efter morgenøvelser eller løb, skal du tage et kontrastbruser. Brug en vaskeklud til grundigt at gnide maven og lårene.

Trin 5

Udskift offentlig transport med at gå. Dette hjælper med at forbedre blodcirkulationen, normalisere stofskiftet. Kalorier fra måltiderne absorberes og forarbejdes hurtigere. Ekstra pund forsvinder.

Populær af emne.