Sådan øges Magert Kropsmasse

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Magert Kropsmasse
Sådan øges Magert Kropsmasse

Video: Sådan øges Magert Kropsmasse

Video: Sådan øges Magert Kropsmasse
Video: Hvordan laver vi kostrådene? 2023, December
Anonim

Bodybuilding er nu en temmelig populær sport over hele verden. Nogle uerfarne bodybuildere står ofte over for problemet med at få muskelmasse, da de ikke har tilstrækkelig træningserfaring. Andre, tværtimod, med en vis erfaring er det vanskeligt og langsomt at få muskelmasse på grund af deres genetiske data. Der er en ret effektiv metode til hurtigt at øge alle muskelgrupper, der fungerer for begge.

Sådan øges magert kropsmasse
Sådan øges magert kropsmasse

Instruktioner

Trin 1

Den menneskelige krops muskelmasse afhænger af kun to faktorer: regelmæssig motion og ordentlig ernæring. Skift først til 6 måltider om dagen. For at gøre dette skal du blot opdele din daglige diæt i seks små måltider. Sig til at spise hver anden time, og sørg for at have en proteinryst efter træning. Prøv ikke at spise tunge fødevarer, og spis kun mad af høj kvalitet: fisk, kylling, æg, grøntsager og frugt.

Trin 2

Det sker således, at det i begyndelsen er vanskeligt for en person at skifte til 6 måltider om dagen, så du kan erstatte det næste måltid med en portion protein af høj kvalitet. Derudover kan du have noget nærende: en pakke hytteost eller yoghurt. Gradvist vil du være i stand til at gå videre til en normal diæt, som vil have en gavnlig effekt på væksten af muskelmasse.

Trin 3

Husk, at seks måltider om dagen indebærer en gradvis tilpasning af kroppen til en sådan diæt. Hvis du skal hærde, men aldrig har gjort det før, skal du starte med varmt vand og gradvist sænke temperaturen, indtil du når den "isede" temperatur. Efter det samme princip er det nødvendigt at skifte til seks måltider om dagen. Hvis du plejede at spise 3 gange om dagen, så prøv den første uge at øge dit madindtag op til 4-5 gange. Når du først er vant til det, skal du skifte til 6 måltider om dagen, og nogle gange erstatte serveringen med en proteinryst.

Trin 4

Regelmæssig træning er også vigtig. Prøv ikke at springe over lektioner i denne periode. Hvis du spiser hårdt og springer træning over, får du meget hurtigt overskydende fedt. Er det ikke det, du vil have? Desuden anbefales det i denne periode at øge belastningen, da kroppen har brug for at slippe af med overskydende fedt og kulhydrater. Jo flere kulhydrater du spiser, jo mere energi skal du bruge i klassen for effektivt at øge magert kropsmasse.

Trin 5

Efter 3-4 uger, når din krop vænner sig til en sådan diæt, skal du prøve at bruge protein ikke i stedet for en eller to måltider, men imellem måltiderne. Ved at gøre dette øger du mængden af forbrugt protein, hvilket er så nødvendigt for at øge muskelmassen. På samme tid skal du gradvist øge mængden af kalorier, du spiser i din kost. Overdriv det bare ikke. Når du føler, at denne metode er begyndt at træde i kraft, er det værd at stoppe. En rimelig foranstaltning skal overholdes i alt.

Anbefalede: