Hvordan Man Udvikler Muskelmasse

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Udvikler Muskelmasse
Hvordan Man Udvikler Muskelmasse

Video: Hvordan Man Udvikler Muskelmasse

Video: Hvordan Man Udvikler Muskelmasse
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2023, Marts
Anonim

For at få muskelmasse er det ikke nok at øge kraftbelastningen. En person kan træne næsten hver dag, og muskler vokser ikke på samme tid. En anden går i gymnastiksalen en eller to gange om ugen og får muskelmasse. Hvordan bygger man gode muskler?

For at opbygge muskler skal du træne og spise ordentligt
For at opbygge muskler skal du træne og spise ordentligt

Instruktioner

Trin 1

De, der ønsker at opbygge muskler hurtigt og tabe fedt på samme tid, bliver nødt til at blive skuffede. Fra kroppen set fra synspunktet til vævsdannelse kan der være to "driftsformer": anabolske og kataboliske. Den første er præget af vækst af væv og den anden af deres ødelæggelse. Kroppen kan ikke hurtigt forbrænde fedt og opbygge muskler på samme tid.

Trin 2

For at opbygge muskler skal du træne. Men ikke for overarbejde, da kropsvægten i denne tilstand altid falder. Du skal træne på en sådan måde, at du hviler tilstrækkelig lang tid. Søvn er særlig vigtig. Under dyb søvn sænkes stofskiftet, og dette er det ideelle tidspunkt for muskelvækst. Det er bedst at træne ca. 2 gange om ugen.

Trin 3

Tag intervaller mellem øvelser, eller gør det sådan: 5 sekunders styrketræning, 5 sekunders hvile. Og igen den samme ting. Anaerob træning er nødvendig, og konditionstræning bør udelukkes. Den førstnævnte bidrager til væksten af muskelmasse, og den sidstnævnte til dens fald.

Trin 4

Korrekt ernæring spiller en enorm rolle. Regelmæssig mad viser sig at være utilstrækkelig. Fødevarer nyttige til at øge muskelmassen: kogt kylling, magert oksekød, fuldkornsbrød, brun ris, pasta, nødder, frisk frugt og grøntsager, friskpresset juice.

Trin 5

Det gennemsnitlige kalorieindhold i mad, der forbruges af en person om dagen, er 2000-2500 kcal. For dig som bodybuilder vil dette ikke være nok. Men det er umuligt at dramatisk øge kalorieindholdet i kosten. Ikke alles mave kan klare den øgede belastning, nogle risikerer at ødelægge deres fordøjelsessystem, så det vil tage lang tid at genoprette det, også på hospitaler. Start med at tilføje 100 kalorier til dit mål. Når ugen er gået, skal du kontrollere, om fedtlaget er steget. Hvis ikke, kan du tilføje yderligere 100 kcal og så videre, indtil du bemærker en lille stigning. Det er værd at stoppe her og ikke længere øge den daglige mængde mad. Nu, med de rigtige træningsprogrammer og mad, begynder muskelmassen at opbygge.

Populær af emne.