Sådan øges Muskelvolumen

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Muskelvolumen
Sådan øges Muskelvolumen

Video: Sådan øges Muskelvolumen

Video: Sådan øges Muskelvolumen
Video: "مترجم"НТД спорта, правила дома. Обсуждаемые на желтых Ученых радио, Текст перевела Амаль из России. 2024, April
Anonim

Nybegyndere i bodybuilding kan opleve lang stagnation i vækst af muskelfibre, dvs. uanset hvordan de gør det, men musklerne vokser ikke. Det er vigtigt for eleverne at forstå de grundlæggende principper for at øge muskelvolumen.

Sådan øges muskelvolumen
Sådan øges muskelvolumen

Nødvendig

  • - fitnesscenter
  • - protein diæt
  • - protein;
  • - sportstøj.

Instruktioner

Trin 1

Lav flere grundlæggende øvelser. For en kvalitativ stigning i muskelvolumen skal du i nogen tid glemme tværstænger, håndvægte og blokke på simulatorer. De giver dig ikke den eksplosive effekt, som du kun kan få med en vægtstang. Derfor bør din træningscyklus omfatte øvelser såsom gulvløftning, bænkpresse, skrå bænkpresse, barbell squat og stående barbellpress. Således vil du målrettet udarbejde de største muskler, der vokser hurtigt.

Trin 2

Forøg antallet af gentagelser i sættet. Først skal du kun udføre 5-8 reps pr. Sæt. Men for at have en hypertrofisk effekt på musklerne skal du tilføje reps og bringe dem op til 12-13 gange i hvert sæt. I første omgang vil kroppen stærkt modstå, men efterhånden vil den sædvanlige belastning ikke være nok til det.

Trin 3

Tilsæt vægten på apparatet. Glem ikke, at musklerne øges i volumen i direkte forhold til den vægtstang, du løfter. Jo tungere det er, jo hurtigere opnår du resultater. Fokuser på dine indre reserver, men prøv at øge vægtstangen med ca. 3-4 kg om ugen.

Trin 4

Spis mere protein i din mad. Ud over kompetent træning kan du ikke undvære den rigtige diæt, som simpelthen er nødvendig for muskelvækst. Spis mindst 5 gange om dagen, f.eks. Oksekød, kylling, æg, hytteost, bananer, boghvede, havregryn, korn osv. Sådan mad indeholder mange proteiner, kulhydrater og andre sporstoffer, uden hvilke en bodybuilder ikke kan leve en dag.

Trin 5

Tilføj protein shakes til din daglige diæt. Det ekstra vitaminkompleks og protein hjælper med at fremme hurtig muskelvækst og hurtig restitution fra hårde træningsprogrammer. Bland 30-40 g proteinpulver med 500 ml mælk og drik denne blanding tre gange dagligt mellem måltiderne. Hvis du følger alle trinene korrekt, vil du se en hurtig stigning i resultaterne i den nærmeste fremtid.

Anbefalede: