Sådan Strammes Dine Mavemuskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strammes Dine Mavemuskler
Sådan Strammes Dine Mavemuskler

Video: Sådan Strammes Dine Mavemuskler

Video: Sådan Strammes Dine Mavemuskler
Video: Агрогороскоп с 29 ноября по 02 декабря 2021 года 2024, Kan
Anonim

Det er behageligere at se på en flad mave end en "redningsbøje" i form af fede aflejringer. For at fange det modsatte køns rapturous blikke på dig selv, skal du huske et par enkle maveøvelser udenad.

Det er nødvendigt at overvåge ikke kun kosten, men også livsstilen
Det er nødvendigt at overvåge ikke kun kosten, men også livsstilen

Instruktioner

Trin 1

Den første ting at passe på er mængden af subkutant fedt. For at fjerne det skal du først revidere din menu for dagen. Det tilrådes at udelukke kulhydrater (kager, kager, chokolade) fra kosten. Ellers skal de indtages inden kl. 12, når stofskiftet er mere accelereret. Professionelle atleter og ernæringseksperter anbefaler at overholde en simpel regel og bestemme proteindelen af mad efter størrelsen på håndfladen, den vegetabilske del - efter knytnæveens størrelse, kulhydratdelen - efter størrelsen på de foldede hænder, mængden af fede fødevarer, der skal bestemmes af tommelfingers størrelse.

Trin 2

Her er en liste over de mest effektive øvelser for begyndere og langvarige atleter. Du skal ligge på ryggen, rette dit højre ben og bøje din venstre i en vinkel på 90 grader. Løft derefter din venstre hånd op og tag den med din højre, stram din mave og start langsomt med at stige og derefter sænke. For at opnå større effektivitet skal du gentage øvelsen 12-15 gange med hvert ben.

Trin 3

For at opnå en flad og tonet mave er "Kitty" -øvelsen velegnet. Du er nødt til at knæle ned, mens du fokuserer på dine håndflader, indånder med næsen, mens du trækker din mave under brystet, hold vejret i 10 sekunder, udånder. Bagsiden skal være buet op. Dette vil være katteposen. Dernæst skal du vende tilbage til startpositionen. Gentag øvelsen 3-5 gange.

Trin 4

Øvelse "Båd" udføres i tre sæt som følger. Du skal ligge på ryggen, rette dine ben. Dernæst skal du løfte dine ben og krop op uden at løfte lænden ned fra gulvet. Du skal låse i denne position i 30-40 sekunder.

Trin 5

Øvelse "Sakse" har været kendt siden barndommen. Du skal ligge på ryggen, rette dine ben, placere armene langs kroppen. For ikke at overbelaste lænden og for større bekvemmelighed kan hænderne placeres under bagdelen. Dernæst skal du hæve dine ben 15-30 cm fra gulvet. Udfør øvelsen ved skiftevis at skifte ben. For et bedre resultat skal der foretages 3-4 tilgange.

Trin 6

Øvelsen "Cykel" hjælper med at pumpe pressen op. Du skal ligge på ryggen, hæve benene i en vinkel på 90 grader og begynde at “trampe på cyklen”. I denne position er den nedre og den øvre presse godt udarbejdet.

Trin 7

En anden simpel øvelse: læg dine fødder fra hinanden i skulderbredde, træk i maven og stram dit højre ben. Knæet skal rettes mod venstre albue. Derefter skal du vende tilbage til startpositionen og gentage det samme med det andet ben. Tre til fire sæt med 15 elevatorer er nok.

Anbefalede: