Sådan Strammes Dine Armmuskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strammes Dine Armmuskler
Sådan Strammes Dine Armmuskler
Video: Sådan Strammes Dine Armmuskler
Video: Интенсивные упражнения🔥 для подтягивания обвисших век и массаж для уменьшения морщин за 7 дней 2023, Februar
Anonim

En smuk skulderlinje, præget armliner er drømmen for mange ikke kun kvinder, men også mænd. Men ønsket om at have stramme arme er ikke nok, du skal arbejde meget for at sikre, at musklerne i armene er stærke og elastiske. Og det er ikke nødvendigt at bruge flere timer om dagen på øvelser, du kan øve i 10-15 minutter, men du skal gøre det regelmæssigt. Derudover er brystmusklerne også involveret, når du udfører øvelser for armens muskler, og dette er nøglen til et tonet, smukt bryst.

Hvordan spændes og opbygges dine armmuskler?
Hvordan spændes og opbygges dine armmuskler?

Nødvendig

Håndvægte

Instruktioner

Trin 1

Der er mange øvelser designet til at styrke musklerne i dine arme. For større effekt kan du bruge ekstra sportsudstyr, f.eks. Håndvægte, vægte osv. For at styrke triceps er følgende øvelse velegnet: tag håndvægte, placer dine fødder skulderbredde fra hinanden og bøj let ved knæene. For at reducere stress på din nedre ryg skal du stramme dine gluteale og mave muskler. Løft din højre hånd op, drej din håndflade fremad, og hold din højre albue med din venstre hånd. Bøj langsomt din højre arm og vip mod din venstre skulder, og ret den derefter langsomt ud, men ret den ikke helt. Lav 15 reps med hver hånd.

Trin 2

Biceps kan styrkes ved at bøje armene: tag håndvægte, stå lige og læg fødderne i skulderbredde fra hinanden, bring dine skulderblade så tæt på hinanden som muligt, sænk skuldrene ned og stram dine mavemuskler for at mindske belastningen på rygrad. Læg dine hænder ned langs kroppen, vend dine håndflader fremad, bøj ​​nu dine arme ved albueleddet, og prøv at trække håndvægte så tæt på dine skuldre som muligt. Vend tilbage til startposition. Begynd at udføre denne øvelse 10-15 gange, men gradvist kan antallet af gentagelser øges.

Trin 3

Deltoidemuskelen består af tre bjælker, hver af dem har sine egne øvelser til træning. For eksempel for at styrke deltamuskulaturens forreste bundt skal du gøre følgende øvelse: stå og spred dine fødder skulderbredde fra hinanden, hold dine hænder med håndvægte langs dine hofter, let bøjet i albuen. Når du ånder ud, løft dine arme parallelt med gulvet, bliv i denne position i et par sekunder, og kom derefter tilbage.

Trin 4

Øvelse for at styrke den midterste bundt af deltamuskelen. Stå lige, sænk armene med håndvægte til dine sider, før dine skulderblade sammen. Forlæng dine arme til siden, indtil de er parallelle med gulvet. Efter et par sekunder og vende tilbage til startpositionen.

Trin 5

Sløjfeøvelsen er designet til at udvikle den bageste bundt af deltamuskulaturen. Tag håndvægtene i dine hænder, læn dig frem fra stående stilling. Læg dine hænder ned, stram ikke halsen. Spred dine arme til siden og træk dem lidt tilbage. Vend tilbage til startposition. Lav 10-15 gentagelser.

Populær af emne.