Sådan Træner Du Brystet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Brystet
Sådan Træner Du Brystet

Video: Sådan Træner Du Brystet

Video: Sådan Træner Du Brystet
Video: TOP 5 BRYST ØVELSER 2023, December
Anonim

Hver kvinde har brug for at træne brystmusklerne, så hendes bryster ikke synker over tid. Brystmusklerne er meget store, og hvis du er seriøs med at træne, kan du endda forstørre brystet lidt, samt justere armens form.

Sådan træner du brystet
Sådan træner du brystet

Instruktioner

Trin 1

Du kan ofte se reklamer for mirakelcremer, der hjælper med at øge brystet med mindst en størrelse. Men faktisk viser det sig, at der næsten ikke er nogen mening fra sådanne cremer. Men hvis du er opmærksom på øvelser på brystmusklerne 3-4 gange om ugen, vil resultatet ikke længe komme. Det vigtigste er at udføre øvelserne samvittighedsfuldt, ellers spilder du din tid.

Trin 2

Varm musklerne lidt op, inden du træner, drej dine skuldre frem og tilbage. Så er du velkommen til at starte med følgende effektive øvelser for smukke bryster.

Trin 3

Skub op fra væggen. Pres dine lige arme mod væggen, og start push-ups, gør det 15-20 gange i 3 sæt.

Trin 4

Placer dine hænder på gulvet, hold ryggen lige og dine knæ på gulvet. Når du ånder ud, skal du begynde at trykke og prøve ikke at bøje dig i lænden. Lav 3 sæt med 10-15 reps.

Trin 5

Skub op på samme måde som i forrige øvelse, peg kun dine hænder indad: de skal se på hinanden. Lav 3 sæt med 10-15 reps.

Trin 6

Lav en anden type push-up, handlingsplanen ligner de to foregående øvelser, kun nu skal hænderne rettes i modsatte retninger.

Trin 7

Den næste øvelse er stol-push-ups. Stå med ryggen mod stolen, hvil hænderne på sædet. Hold dine fødder på gulvet i en vinkel på 90 grader. Bøj dine arme, sænk dig ned og vend tilbage til startpositionen. Lav 3 sæt 15-20 gange. Takket være denne øvelse fungerer ikke kun brystmusklerne, men også triceps.

Trin 8

Læg på gulvet, tag håndvægte i dine hænder. Løft håndvægtene op og ned. Lav 3 sæt med 15-20 reps.

Trin 9

Liggende på gulvet, tag håndvægte og spred dine arme til dine sider. Når du ånder ud, skal du løfte armene og sænke dem ned. Lav 3 sæt med 15-20 reps.

Trin 10

I slutningen skal du strække dig: lås hænderne bag ryggen og stræk dig tilbage.

Anbefalede: