Sådan Pumpes Din Ryg

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Din Ryg
Sådan Pumpes Din Ryg

Video: Sådan Pumpes Din Ryg

Video: Sådan Pumpes Din Ryg
Video: Ondt i lænd & ryg i 2,5 år, ordnet på 22 min. 2024, Kan
Anonim

Bagsiden er en af de vigtigste muskelgrupper i den menneskelige krop. Den korrekte position af rygsøjlen, styrken og udholdenheden hos en person afhænger af dens udvikling, fordi de fleste af de belastninger, som en person udfører i hverdagen, afhænger af ryggen. For at pumpe din ryg skal du indlæse den for fuldstændig fiasko, men samtidig prøve at holde dig inden for styrketræningens grænser.

Sådan pumpes din ryg
Sådan pumpes din ryg

Nødvendig

abonnement på gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Begynd at arbejde med din ryg med de øverste træk. Brug en maskine i øverste række. Placer dine fødder under knæstøtterne, og tag fat i simulatorens håndtag med dine hænder. For at pumpe dine rygmuskler så effektivt som muligt er du nødt til at holde simulatorens håndtag med et bredt greb og holde din ryg perfekt lige gennem hele øvelsen. Udfør rækker bag hovedet og foran dig, udfør de første seks sæt med fjorten reps for hovedet, og derefter det samme antal gentagelser og tilgange foran dig.

Trin 2

Gør de nederste træk med kettlebells. Stå i en skrå stilling, hvil dit knæ på bænken. Hold ryggen lige med øjnene opad. Tag kettlebellen af gulvet og løft den op, indtil dit håndled rører dine maver. Udfør øvelsen langsomt og kontroller enhver bevægelse. Lav seks sæt med ti reps for hver hånd.

Trin 3

Lav trapezius øvelser. Tag en kettlebell eller vægtstang med et smalt greb, stå op lige. Løft projektilet fra udstrakte arme til niveauet med kravebenet, og spred albuerne let til siderne. Sænk langsomt projektilet. Udfør fem sæt med otte reps, og træk trapezius musklerne fast med hver rep.

Anbefalede: