Sådan Kommer Du Tilbage I Form Efter Fødslen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Tilbage I Form Efter Fødslen
Sådan Kommer Du Tilbage I Form Efter Fødslen

Video: Sådan Kommer Du Tilbage I Form Efter Fødslen

Video: Sådan Kommer Du Tilbage I Form Efter Fødslen
Video: Kom i form efter fødslen 1 2024, Kan
Anonim

Desværre ændrer formen på den kvindelige krop under graviditeten - overskydende vægt vises, underlivets og brystets muskler strækker sig. Alle disse ændringer forbliver efter fødslen, hvilket bringer kvinden en følelse af utilfredshed og et fald i selvværd.

Sådan kommer du tilbage i form efter fødslen
Sådan kommer du tilbage i form efter fødslen

Instruktioner

Trin 1

Hvis du under graviditeten fik for mange ekstra pund, er det sandsynligt, at tanken om en diæt har besøgt dig mere end en gang. Men begræns dig ikke straks skarpt i ernæring. For det første kan du miste mælk, og dette vil påvirke dit barns trivsel og sundhed negativt. For det andet kan tab af for meget vægt føre til hængende hud. Så følg bare principperne for god ernæring. Spis så mange friske grøntsager og frugter som muligt, drik mindst 2 liter vand om dagen og spis ikke efter kl. Det er også værd at begrænse mængden af sukker, smør, mayonnaise, bagværk og slik.

Trin 2

Motion er også meget vigtigt og skal ledsage din diæt. Således kan du erstatte kropsfedt med muskelmasse, fjerne en grim mave, stramme huden på dine hænder. Hvis dit arbejde var let, kan du begynde at træne så tidligt som 6-8 uger efter, at barnet er født. Hvis du havde et kejsersnit, kan du udføre øvelserne ca. 2 måneder senere.

Trin 3

Stå lige op med fødderne skulderbredde fra hinanden. Tag håndvægte i hver hånd, og begynd at glatte dine hænder fremad og derefter bagud. Denne øvelse styrker musklerne i brystet og armene.

Trin 4

For at gøre din mave og bagdel mere attraktiv, skal du stå lige op med benene let fra hinanden. Stram nu dine mave- og glutealmuskler så meget som muligt. Hold denne position i 10-15 sekunder. Derefter kan du slappe af og gentage øvelsen igen.

Trin 5

Lig på en plan overflade. Start langsomt med at hæve dine ben, indtil de er vinkelrette på din krop. Sænk dem også langsomt og pas på ikke at røre gulvet med dine hæle. Hold i denne position i et par sekunder, og sænk derefter dine ben helt. Denne øvelse fjerner overskydende folder fra maven.

Anbefalede: