Hvordan Man Laver Benene Slanke

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Benene Slanke
Hvordan Man Laver Benene Slanke

Video: Hvordan Man Laver Benene Slanke

Video: Hvordan Man Laver Benene Slanke
Video: Стройнее ноги за 10 дней! Потерять жир бедра! 8 минут домашней тренировки 2024, Kan
Anonim

Drømmer du om slanke ben? Denne drøm kan opfyldes. Hver kvindes fysiologi er individuel, benformen og deres lettelse er også forskellige. I gennemsnit med samlet overvægt er det problematisk at gøre benene slanke separat. Så for at slippe af med overskydende vægt generelt og især fra benene, skal du revidere din diæt.

Hvordan man laver benene slanke
Hvordan man laver benene slanke

Instruktioner

Trin 1

Det er nødvendigt at udelukke eller i det mindste minimere kulhydrater fra menuen (bagværk, slik, sukker, pasta fra blød hvede, kartofler osv.). Menuen skal beriges med friske grøntsager, urter og frugter, drik mere væske, bedre end mineralvand. Dele af mad skal være små, det er bedre at spise ofte, men lidt efter lidt. Det anbefales at afstå fra at spise 3 timer før sengetid, med undtagelse af kefir (en dag) eller usødet æble. Retterne skal krydres med vegetabilsk olie, undgå indtagelse af fede saucer og mayonnaise med højt kalorieindhold. Det er også nødvendigt at minimere saltindtag, da det bevarer væske i kroppen.

Trin 2

For at forbedre effekten fra de første dage med at indføre generelle begrænsninger i kosten er det nødvendigt at begynde at spille sport.

Trin 3

I det almindelige liv skal du for at være slank i dine ben bevæge dig mere, lange gåture til fods har en gavnlig effekt på at styrke benmusklerne, lægmusklerne får meget stress, når du går. Det anbefales også at opgive brugen af elevatoren og oftere gå op og ned ad trappen til fods, dette styrker perfekt for- og bagmuskulaturen i låret, lægmusklerne og balderne.

Trin 4

Om sommeren skal du, hvis det er muligt, svømme og cykle så meget som muligt, hvilket ikke kun bidrager til slankheden af benene, men også træner hele kroppen, disse belastninger er også gode for hjertet.

Trin 5

Knebøjning, sidespark og spring har en gavnlig effekt på tonen i benmusklerne og balderne. Det er vigtigt at huske, at træning udført i et hurtigt tempo hjælper med at forbrænde fedt, mens træning i et langsomt tempo med modstand kan hjælpe med at opbygge muskler.

Trin 6

Hvis tiden tillader det, er den bedste løsning at besøge en fitnessklub. Her vælger en personlig træner et individuelt træningsprogram med det formål at forme harmonien og lindringen af dine ben.

Trin 7

Den optimale løsning kan være trin-aerobic i kombination med træning i gymnastiksalen. Fitnessklasser i kombination med en afbalanceret diæt giver dig mulighed for at slippe af med overvægt på kortest mulig tid, føle dig mere selvsikker i et nyt look og gøre dine ben slanke.

Anbefalede: