Hvordan Gør Jeg Dine Ben Slanke?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Gør Jeg Dine Ben Slanke?
Hvordan Gør Jeg Dine Ben Slanke?

Video: Hvordan Gør Jeg Dine Ben Slanke?

Video: Hvordan Gør Jeg Dine Ben Slanke?
Video: Получи больше бедер за 14 дней! 10 минут домашней тренировки 2024, Kan
Anonim

Hvordan gør jeg dine ben slanke og fit? Det er nok at systematisk udføre et par enkle øvelser.

Hvordan gør jeg dine ben slanke?
Hvordan gør jeg dine ben slanke?

Instruktioner

Trin 1

Den første øvelse, den grundlæggende, som du har brug for, er squats. Det er meget vigtigt at udføre øvelsen korrekt. For at gøre dette skal du stå lige op med fødderne skulderbredde fra hinanden. Hvis du beslutter dig for at udføre øvelserne uden håndvægte, kan du lægge dine hænder på bagsiden af dit hoved. Vi bøjer ryggen lidt. Vi ser lige frem. Vi bøjer dine hofter ved knæene, sidder på huk, og når dine hofter når en vandret position parallelt med gulvet, vender du langsomt tilbage til startpositionen og retter dine ben ud. Vi squat 15 gange i 3 sæt.

Billede
Billede

Trin 2

Den næste øvelse involverer kalve. Her skal du tage en håndvægt for at vægte vægten, så musklerne fungerer korrekt. Stå på det ene ben, bare bøj det andet ved knæet, tag en håndvægt i hånden. Du er nødt til at tage en håndvægt i hånden fra siden af støttebenet, det vil sige det ben, der fungerer. Med den anden hånd kan du opretholde balance ved at holde fast i væggen. Vi stiger op til tåen så højt som muligt og vender derefter langsomt tilbage til startpositionen. Du skal bestemme det specifikke antal gentagelser af øvelsen for dig selv, udføre den, indtil du føler en brændende fornemmelse, 3-5 sæt.

Billede
Billede

Trin 3

Den næste øvelse vil engagere dine hofter og øvre bagdel. Stående lige svinger vi benene 90 grader, indtil der mærkes en brændende fornemmelse. Og så flere tilgange. Sving dit ben i alle retninger, frem og tilbage og højre og venstre.

Billede
Billede

Trin 4

Hvis du tror, at du er overvægtig, kan du ikke undvære cardio. I dette tilfælde vil løb hjælpe dig. Løb er den hurtigste måde at tabe sig på, ikke kun i dine ben, men også i taljen.

Anbefalede: