Sådan Overvindes Sult

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overvindes Sult
Sådan Overvindes Sult

Video: Sådan Overvindes Sult

Video: Sådan Overvindes Sult
Video: Quattroporte и Phaeton - максимальная скорость на солончаках! - Большой седан. Вызов №6 | Ежедневный водитель 2024, April
Anonim

Det er ofte meget vanskeligt ikke at give efter for trangen til at spise noget velsmagende, især mens man slankekure. Men du skal være i stand til at skelne mellem følelsen af ægte og falsk sult samt kende et par regler, der hjælper med at reducere appetitten og overvinde sult.

Sådan overvindes sult
Sådan overvindes sult

Instruktioner

Trin 1

For at overvinde sultfølelsen er det bedre ikke at opleve den. Til dette bør der være mindst fem måltider. Kun selvfølgelig bør maden ikke være høj i kalorier, og portionerne bør ikke være store. Når du er sulten, øger du din appetit.

Trin 2

Du fejler ofte tørst efter sult. Prøv at drikke et glas mineralvand eller te uden sukker. Hvis du er virkelig tørstig, vil følelsen af sult passere.

Trin 3

Drik et glas vand eller juice før hvert måltid (tomat, gulerod, sellerijuice, anden grøntsag). Det vil mindske din appetit lidt, og du vil spise mindre.

Trin 4

Udnyt viden om psykologi, bedrag din krop. Læg mad i små tallerkener for at holde det fyldt. Hvis den samme mængde mad er på en stor tallerken, vil du føle, at du har spist lidt. Undgå også retter i lyse aktive farver - de kan øge din appetit. Psykologer siger, at det er bedst at vælge blå plader for at mindske appetitten.

Trin 5

Når du har brug for at tabe sig, så prøv ikke at spise mad tilberedt med mange krydderier - de øger din appetit. Spis heller ikke meget salt.

Trin 6

Mødre sagde sandsynligvis til jer i barndommen, at man ikke skulle skynde sig, når man spiser, at man har brug for at tygge langsomt. Mødrene havde ret - med denne metode spiser du mindre mad.

Trin 7

Afvis ikke morgenmad, især den klassiske - grød. Korn tager lang tid at fordøje, så du vil føle dig mæt i lang tid.

Trin 8

Som en snack, prøv ikke at spise chokolade og småkager, men frugt, grøntsager og nødder. Husk bare, at æblet tværtimod pisker appetitten op, så det er bedre at spise en halv banan, en pære eller en appelsin. Nødder indeholder mange kalorier, så lad dig ikke bære med dem - spis et par ting.

Trin 9

Aromaterapi fungerer godt til at klare et sultangreb. Så snart du føler en stærk trang til en snack, skal du bare snuse en flaske orange, citron eller grapefrugtolie. De sælges på apoteker og kan bæres med dig.

Trin 10

Forsøg ikke at bære meget løst tøj. I det ser det altid ud til, at du kan spise lidt mere. Montering af tøj vil motivere dig til at afstå fra at spise for meget. Hvis du har lyst til at få en snack inden sengetid, skal du bare drikke et glas te med en dråbe mælk.

Anbefalede: