Sådan Gør Du Dine Ben Slanke

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Dine Ben Slanke
Sådan Gør Du Dine Ben Slanke

Video: Sådan Gør Du Dine Ben Slanke

Video: Sådan Gør Du Dine Ben Slanke
Video: ОБЛЕГАЮЩИЕ НОГИ и КРУГЛАЯ ЯПОСТЬ за 14 дней | 10-минутная домашняя тренировка 2024, April
Anonim

Slanke ben er enhver kvindes ønske og genstand for beundring for enhver mand. Nogle heldige kvinder er slanke fra fødslen, men de fleste damer opnår uafhængigt deres skønhed og velplejede ben. Lager op med tålmodighed, sportsånd og vedvarende motivation.

Sådan gør du dine ben slanke
Sådan gør du dine ben slanke

Instruktioner

Trin 1

En af de første assistenter i kampen for slanke ben er den enkleste, men effektive træning. Stå, stige på tiptå i en moderat rytme 30-50 gange, og om en måned vil du blive overrasket over den smukke form på dine ben.

Trin 2

Den næste øvelse arbejder på et fælles problemområde - det indre lår. Klem en mellemstor hoppende bold mellem dine knæ, mens du sidder. Klem kuglen i en rytme, der er behagelig for dig, indtil du mærker trætheden i musklerne i dine ben. Gentag efter en kort pause, da det som regel ikke er udmattende, men der er behov for langvarige belastninger til det indre lårområde.

Trin 3

Den tredje øvelse arbejder bag- og frontmusklerne på dine ben. Stå tæt på bordet, læg dine hænder let på det, tag dit rette ben tilbage og hold det i et par sekunder. Prøv ikke at bøje dit ben og hold ryggen lige. Gentag denne øvelse ti gange på det ene ben, derefter ti gange på det andet. Tag derefter en pause, og gentag øvelsen to gange mere.

Trin 4

Ud over sport skal du være opmærksom på ernæring. Din kost skal udelukke alle fede og melretter. Det er ønskeligt at spise slik en eller to gange om ugen, en portion.

Foretrækker komplekse kulhydrater (korn, frugt, grøntsager) og lette proteinfødevarer (kyllingefilet, mejeriprodukter højst 5% fedt, æg, hytteost). Drik også mindst 1,5 liter rent vand om dagen.

Trin 5

Tøj, med det rigtige valg, vil visuelt gøre dine ben slanke. Vælg tøj i samme farve med lodrette striber, såsom sorte bukser. Brug nederdele op til knæet, især højtaljede blyant nederdele. Undgå kontrasterende kombinationer, lyse mønstre og applikationer.

Trin 6

Sko, der er tilpasset farven på bukser eller strømpebukser, gør dine ben visuelt næsten uendelige. Høje hæle vil tilføje slankhed, men ejere af fulde kalve skal ikke vælge stiletter, men stabile hæle eller kiler. Vælg støvler med høj bootleg i bløde farver, helst i farven på dit tøj, for ikke at skabe en farlig kontrast.

Trin 7

Men vigtigst af alt skal du ikke glemme at holde din kropsholdning hvert sekund, fordi en lige ryg strækker hele silhuetten og følgelig dine ben. Udfører enkle øvelser, overvåger ernæring og vælger det rigtige tøj, ikke kun dig, men de omkring dig vil sætte pris på harmonien i dine smukke ben over tid.

Anbefalede: