Sådan Fjernes Maven Ved At Svinge Pressen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Maven Ved At Svinge Pressen
Sådan Fjernes Maven Ved At Svinge Pressen

Video: Sådan Fjernes Maven Ved At Svinge Pressen

Video: Sådan Fjernes Maven Ved At Svinge Pressen
Video: Jeg arbejder på Privatmuseet for de rige og berømte. Skrækhistorier. Rædsel. 2024, Kan
Anonim

Det er ikke let at holde styr på dit udseende. Det kræver ikke kun tid, kræfter og tålmodighed, men også lyst. Nogle mennesker lukker øjnene for deres eksterne fejl i lang tid, så så er du nødt til at bruge maksimal indsats for at bringe figuren i orden. Som regel er det første sted, hvorfra de vil fjerne overskydende fedt, maven, problemområdet for næsten enhver person.

Sådan fjernes maven ved at svinge pressen
Sådan fjernes maven ved at svinge pressen

Instruktioner

Trin 1

Så du har besluttet at lave en dejlig, flad mave. Du drømmer helt sikkert også om abs terninger på det. Så husk en ting - du kan virkelig pumpe en chic abs op, men den vil ikke være synlig under et lag fedt. Først skal du fjerne fedtfoldene. For at gøre dette skal du revidere din diæt. Fjern alle fede og røget madvarer. Glem alt om slik og bagværk. Spis en sund kost, og husk at drikke mindst to liter vand hver dag.

Trin 2

Når du har ændret dine spisevaner, kan du med sikkerhed tage et sæt maveøvelser. Start din klasse ved at træne din øvre abs. Følgende enkle øvelse er velegnet til dette: læg dig på måtten, bøj knæene let, hold dine hænder bag hovedet. I et hurtigt tempo skal du løfte din overkrop (skulderbladene) og vende tilbage til startpositionen. Nederste del af ryggen presses mod gulvet, medbring ikke albuerne. 2-3 sæt med 20-40 løft vil være nok, afhængigt af niveauet for din fysiske kondition. Hvis du føler en brændende fornemmelse i den øvre del af maven, så gør du alt rigtigt.

Trin 3

Fortsæt nu til underlivet. Øvelser til dette afsnit af musklerne er lidt sværere. Liggende på måtten, løft dine skulderblade, stræk dine arme langs din torso eller læg dem under din bagdel. Løft ikke lænden ned fra gulvet, løft dine ben 15-20 cm fra tæppet, start med at sprede dem til siderne og krydse dem. Ovenfor skal venstre, så højre ben. Øvelsen kaldes saks. Det anbefales at udføre 2-3 sæt med 30 kryds.

Trin 4

Når du er færdig med at udøve saksen, skal du begynde at løfte dine ben. Ret dine ben ud og løft dem på samme tid til ca. 30 graders vinkel. Sænk dem langsomt ned, men rør ikke ved gulvet. Bøj ikke lænden eller løft den fra måtten. Prøv at udføre flere sæt med 15-20 reps.

Trin 5

For din mave skal være virkelig smuk, så glem ikke de skrå muskler i maven. Liggende på måtten, bøj knæene og tryk dem fast mod din bagdel. Løft din torso op, med din højre hånd, prøv at røre ved tået på dit venstre ben, vend tilbage til startpositionen, hæv dig derefter igen, og prøv at røre ved tåen på dit højre ben med din venstre hånd. Gentag 30 gange (2-3 sæt).

Trin 6

For bedre at styrke de skrå muskler i maven og gøre taljen tynd, bøj det ene ben ved knæet og læg anklen på det andet ben på det. Hold den modsatte hånd bag dit hoved. Træk vejret dybt, og mens du trækker vejret ud, skal du prøve at nå dit knæ med din bøjede albue. Gentag 15 gange, og skift side.

Anbefalede: