Hvordan Man Bygger Musklerne I Benene

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Musklerne I Benene
Hvordan Man Bygger Musklerne I Benene

Video: Hvordan Man Bygger Musklerne I Benene

Video: Hvordan Man Bygger Musklerne I Benene
Video: HULEBYG: Sådan samler du med dyvler 2024, Kan
Anonim

Kalvemusklerne er en af de sværeste muskelgrupper at udvikle. Men da disse muskler er i stand til at komme sig meget hurtigt og naturligt er stærke nok, er det muligt at opnå et godt resultat. Du skal bare gøre en indsats, og dine ben bliver smukke og pumpede op.

En smuk krop er resultatet af hårdt arbejde
En smuk krop er resultatet af hårdt arbejde

Nødvendig

bar, håndvægte, vægtstang, træningsbræt

Instruktioner

Trin 1

Brug den første enkle øvelse, hæver tåen. Startpositionen er stående. Når du rejser dig på tæerne, kan du ikke kun pumpe dine underbenmuskler godt op uden brug af komplekst sportsudstyr. Placer en blok ca. 5 cm tyk under dine fødder (under tæerne), hvilket gør øvelsen mere effektiv. Brug af ekstra vægt, såsom en vægtstang, vil også fremskynde arbejdet. Hvis du laver siddende kalveopdræt, vil du kun være i stand til at opbygge soleus muskler.

Trin 2

Stig op på tæerne, mens du står med en skråning. For at gøre dette skal du lægge en bar på fem centimeter under dine fødder og lægge en vægt på bæltet. Stå på en blok og placer kun en fjerdedel af din fod på den (placer tæerne på blokken). Gå op og ned, læn dig let.

Trin 3

Lig på et skråt bord med hovedet op (eller ned). Kast et bælte over dine fødder og begynd at trække din torso op. Øvelsen udføres ved hjælp af de forreste kalvemuskler.

Trin 4

Løft på tæerne fra en siddende stilling med en vægtstang på knæene. Må ikke sluge eller læne dig tilbage. Brug en blok som før. Stå op og ned på tæerne.

Trin 5

Stig op på tæerne, mens du står på det ene ben. Tag en håndvægt i en af dine hænder, stå på det ene ben ved hjælp af en bar. Hvis du står på din højre fod, skal håndvægten være i din højre hånd. Bøj dit frie ben ved knæet. Gå op og ned, og skift derefter ben. Oprethold balance med din frie hånd.

Trin 6

Når du laver kalvehøjninger, skal du ændre placeringen af dine fødder. Fødder kan rettes fra hinanden, indad, i forskellige vinkler. Sørg for, at bevægelsesområdet ikke er for lille, det skal være på grænsen, dvs. maksimum. Gennemfør altid dynamiske bevægelser med statisk spænding og hvile mellem sæt. Hvile skal være mindst 30-40 sekunder.

Anbefalede: