Stangen Trækker Vækst Ud

Indholdsfortegnelse:

Stangen Trækker Vækst Ud
Stangen Trækker Vækst Ud

Video: Stangen Trækker Vækst Ud

Video: Сравнение сортов картофеля Гала, Лапоть, Королева Анна, Тулеевский, Беллароза 2022, December
Anonim

En vandret stang eller tværstang er et sportsudstyr, der hjælper med at tone alle kroppens muskler. Er det muligt med deres hjælp at øge højden på et barn eller en voksen, og hvad skal der gøres for dette?

Barn på den vandrette bjælke
Barn på den vandrette bjælke

Det antages, at hængende fra en vandret stang hjælper med at øge højden. Er det sådan? Bør de, der er utilfredse med deres vækst, forsøge at rette op på denne uretfærdighed på denne måde? Lad os finde ud af det.

Vil tværstangen hjælpe dig med at vokse?

Slouching og skoliose gør ikke en person højere og slankere. Der er 2 typer fysisk aktivitet, der hjælper med at "strække" rygsøjlen og korrigere kropsholdning. Dette er svømning og øvelser på den vandrette bjælke.

Det er kendt, at rygsøjlen kan forlænges i 2 positioner: vandret, liggende på en plan overflade og lodret, hængende på tværstangen.

Det er bedst at måle højden om morgenen efter at have sovet. Normalt er forskellen mellem morgen og aften målinger 1–2 cm.

I denne periode er der ingen belastning på ryghvirvlerne, og rygsøjlen strækkes som sådan.

At hænge på den vandrette bjælke behøver ikke udføre øvelser. Det er nok at holde fast i baren og slappe af i ryggen. I denne position skal du holde ud i 2-3 minutter, tage en pause og gå videre til den anden tilgang.

Hængende på baren hver dag kan du strække rygsøjlen med 2 cm eller mere, og følgelig vil en persons vækst også øges. Dette gælder ikke kun for børn og unge. En voksen kan også vokse op på denne måde på grund af justering af kropsholdning.

Øvelser for vækst på den vandrette bjælke

For en mere signifikant stigning i højden i ungdomsårene er almindelig svævning på baren ikke nok. Du er nødt til at gøre din træning hårdere og spise visse fødevarer, der er rige på vitaminer og mineraler. En person vokser op til 17-22 år gammel afhængigt af køn og genetiske egenskaber.

Menneskelig vækst stopper efter vækstzonernes forsvinden. Du kan finde ud af, om der er mulighed for at vokse op eller ikke ved at tage en røntgenbillede af rygsøjlen. Hvis zoner er aktive, giver det mening at træne.

Øvelser tilføjes gradvist. De starter med det sædvanlige ophæng, 2 sæt om dagen i 3 minutter. På samme tid kan du tilføje glatte vendinger af kroppen til venstre og højre, 15 gange på hver side.

Når dine arme er vant til, og du frit kan hænge i 5-10 minutter i en tilgang, skal du begynde at gøre pull-ups. Tilføj bøjede eller rette benløftere. Sving til venstre / højre eller fremad / bagud.

Efter et stykke tid, når musklerne i ryggen bliver stærkere, vil det være muligt at fastgøre små vægte, vægte til benene og til sidst øge deres masse. Du kan strække rygsøjlen ikke kun, mens du hænger i den traditionelle position, men også på hovedet. For at udføre denne øvelse er benene fastgjort med et specielt bælte, udførelsestiden bør ikke overstige 15 sekunder.

De, der ønsker at vokse op, skal huske det vigtigste:

• Træning skal være regelmæssig mindst 3 gange om ugen

• Start med 2-3 sæt på 3 minutter, med tilføjelse af øvelser, bør træningstiden øges til 30 minutter

• Spring ikke ud af den vandrette bjælke! Efter strækning skal du ned forsigtigt

• Kombiner træning med en sund kost rig på vitaminer og mineraler

• Før træning kan du lave en let opvarmning i form af et løb efter en kort nedkøling - en øvelse for at strække alle muskelgrupper

• Du bør opgive alle dårlige vaner: nikotin, alkohol og stoffer, de bremser væksten.

Populær af emne.