10 Regler For åndelig Vækst

10 Regler For åndelig Vækst
10 Regler For åndelig Vækst

Video: 10 Regler For åndelig Vækst

Video: 10 Regler For åndelig Vækst
Video: 1 FORHINDRINGER FOR ÅNDELIG VÆKST NO COPYREIGHT 2024, Kan
Anonim

Ved at følge disse regler vil du opnå åndelig vækst og perfektion. Lær at kontrollere dig selv og dit liv. Nye grænser for selvkendskab og selvforbedring åbner for dig. Verden vil vise dig sådanne facetter, som du ikke engang vidste om. Men det vigtigste er, at alt dette vil være din personlige oplevelse og ikke en banal beskrivelse af spiritualitet fra bøger og film. Husk at det vigtigste kriterium for spiritualitet er oplevelse. Det betyder, at du personligt har levet og oplevet denne oplevelse.

Åndelig søgning er frihed
Åndelig søgning er frihed

1. Rejs dig tidligt.

Tidlig morgen er den mest meditative tid på dagen. Stå op en time tidligere end dine sædvanlige aktiviteter og pligter. Denne gang er din personlige tid, fri for sociale ansvar. Dediker det til din sjæl. Gå en tur eller gå, yoga, qigong eller wushu. Øv meditation. Dette er dit bidrag til den nye dag.

2. Spis lette måltider.

Undgå kød og bagværk. Sådan mad gør kroppen tung og klodset. Kroppen skal arbejde ved høje hastigheder hele tiden og fordøje al denne mad. Din kost skal bestå af naturlige og naturlige fødevarer.

3. Overhold regimet.

Spis, sov, arbejd på samme tid. Byg din dag taktisk, og hold dig til din valgte strategi. Hvis venner blander sig i dette, nægter du at kommunikere med dem eller kommunikere på dine egne vilkår. Hvis arbejde forstyrrer, skal du skifte job. Når alt kommer til alt har du ét liv, og arbejdsgivere som dig har millioner.

4. Oprethold kropshygiejne.

Tag et bad eller bad hver dag. Vask med en vaskeklud og sæbe. Huden skal være ren for at den æteriske energi kan cirkulere frit gennem dens kanaler. Husk, at den æteriske frakke er din immunitet.

5. Vær venlig over for mennesker.

Vær pæn og omgængelig med mennesker. Smil til kære og fremmede. Invester i kommunikation dit gode humør, omsorg og oprigtige opmærksomhed på personen. Start i dag med at bære et indbydende udtryk på dit ansigt. Du vil bemærke, hvordan du har en masse positiv energi.

6. Lav yoga.

Gør yoga og meditation bagefter hver dag. Lad det kun være en halv time, men det vil være dit personlige åndelige rum. Yoga vil justere de korrekte strømme i din krop, og meditation vil lede disse strømme ind i kanalen til højere bevidsthed.

7. Læs åndelig litteratur.

Tag dig tid hver dag til at læse nyttig litteratur og om oplyste menneskers og læreres liv. Bøger, der bærer en bestemt betydning, hjælper med at kende livet og søge efter mening og frihed.

8. Filtrer informationsstrømmen.

Husk, at halvfems procent af de oplysninger, der kommer til dig hver dag, er spam. TV, aviser, radio, internet gør deres bedste for at distrahere dig fra det vigtigste. Vælg kun det, der er praktisk nødvendigt for hverdagen og implementeringen, og ignorér resten.

9. Bliv ikke knyttet til ting.

Konstant reklame tvinger dig til at jage efter moderigtigt skrammel af unødvendige beholdninger, uden hvilke du let kunne klare dig uden i går, og i dag blev det pludselig meget nødvendigt for dig. Dette betyder ikke, at du skal bo på gulvet i en dugout. Accepter, at moderne teknologi kan gøre livet meget lettere, men identificer dig ikke med ting, der er affald på den åndelige skala. Når du smider din telefon i papirkurven i morgen, behandles den som papirkurven. Forstå, at det allerede er affald, i morgen vil kun vise sin sande værdi.

10. Styr din seksuelle energi.

Det er ikke kun sex og seksualitet, men også alle de kurter, du udfører for at behage det modsatte køn. Dette er både sygelig fantasi og dagdrømning. Bliv grådig efter din seksuelle energi. Når det akkumuleres, vil du føle, at du har et enormt reservoir af energi. Du vil føle dens kraft, og du vil ikke selv ønsker at sprøjte den på promiskuøs sex og kaotiske kropsbevægelser.

Vigtigst skal du ikke tvinge dig selv til at følge disse regler. Hvis det bringer dig lidelse, er du ikke klar endnu. Du skal ønske at udvikle dig åndeligt med hele dit væsen - uden illusioner, uden ryk, uden tøven og ståhej. Der er ingen grund til at skynde sig til ekstremer og skære alle broer fra i morgen - det bliver svært for dig, og du vil hade åndelighed. Vi skal komme til dette gennem forståelse. Start lidt efter lidt. Forstå gradvist, at uden åndelig erkendelse er dit liv bare spild af tid.

Anbefalede: