Hvad Er NBA

Hvad Er NBA
Hvad Er NBA

Video: Hvad Er NBA

Video: Hvad Er NBA
Video: Bænkevarmerne Podcast #1 - Hvad er NBA u0026 den suspenderede sæson 2023, Marts
Anonim

I Amerikas Forenede Stater er basketball en af de foretrukne sportsgrene blandt mange holdspilfans. Det er ikke tilfældigt, at en fremragende basketball liga opererer i landet, der samler vores tiders fremragende basketballspillere under dens banner. Navnet på denne liga er NBA.

Hvad er NBA
Hvad er NBA

NBA er den mest prestigefyldte basketball liga i Nordamerika. Forkortelsen står for National Basketball Association.

NBA League har en lang historie. Oprettet i 1946 som mænds basketballliga i USA, er NBA den dag i dag den mest profilerede basketballliga i verden.

Denne sammenslutning har 30 hold, som igen er opdelt i to konferencer og hver konference i tre divisioner på 5 hold. Basketballklubber spiller 82 kampe i den regulære sæson efterfulgt af slutspillet (elimineringskampe - serier på op til fire sejre). For at komme ind i slutspillet skal du være blandt de otte stærkeste hold i konferencen. NBA League-finalen samler vinderne af konferencens playoffs.

Ud over sportsinteresse i ligaen er der meget indtjening. Men foreningen bruger også et anstændigt beløb, da alle basketballkampe er arrangeret som et storslået show.

I NBA spilles der 12 priser årligt foruden hovedpræmien (titlen NBA-mester). Alle priser fordeles mellem hold, trænere og ledere. Disse trofæer tildeles for forskellige tjenester, der leveres til foreningen.

Ud over at være vært for basketballkampe er NBA vært for en All-Star Weekend. Det er et spil med de bedste basketballspillere i verden. Der afholdes et storslået show, som ikke vil skuffe nogen fan af denne sport.

Populær af emne.