Hvorfor Fratog De Olympiske Dommere Britiske Gymnaster Sølvmedaljen

Hvorfor Fratog De Olympiske Dommere Britiske Gymnaster Sølvmedaljen
Hvorfor Fratog De Olympiske Dommere Britiske Gymnaster Sølvmedaljen

Video: Hvorfor Fratog De Olympiske Dommere Britiske Gymnaster Sølvmedaljen

Video: Olympische Spiele für Amatoure 2022, December
Anonim

OL i London i 2012 er ikke komplet uden skandaler, herunder dommere. Betydelig forargelse skyldtes appel fra det japanske all-around mænds kunstneriske gymnastikhold, der fuldstændigt ændrede holdernes position på podiet.

Hvorfor fratog de olympiske dommere britiske gymnaster sølvmedaljen
Hvorfor fratog de olympiske dommere britiske gymnaster sølvmedaljen

Den 30. juli 2012, ved OL i London, blev mænds all-around kunstneriske gymnastik konkurrence afholdt. Følgende resultater blev opnået: 1. plads for kinesiske gymnaster (275, 997 point), andenplads for atleter fra Storbritannien (271, 711 point) og tredjeplads for Ukraine (271, 526 point). Gymnaster fra Japan var kun på fjerdepladsen. Under hele konkurrencen gik japanerne med sikkerhed på andenpladsen, men to fald i træk på en hest efterlod dem bag vinderne.

Ukrainske og britiske atleter forberedte sig allerede på at fejre succesen, da det japanske landshold indgav en protest mod resultatet. Dette skete efter offentliggørelsen af ​​resultaterne, så atleterne var sikre på deres sejr. Repræsentanterne for Japan var ikke tilfredse med resultatet af Kohei Uchimura i den sidste øvelse på hesten - han modtog 13, 466 point. På trods af at den japanske atlet faldt fra projektilet under forestillingen, hvilket betragtes som en grov fejl, fandt dommerne en mulighed for at revidere sin vurdering - den blev hævet med 0,7 point.

Som et resultat steg det samlede resultat af det japanske hold til 271,952 point, hvilket gjorde det muligt for dem at tage andenpladsen. Således forblev guldet hos de kinesiske atleter, sølvet blev overført til japanerne, og briterne, efter at have mistet deres sølv, forblev med bronze. De ukrainske gymnaster blev til hele landets store beklagelse efterladt uden medalje.

Resultatet af allround-konkurrencen evalueres efter vurdering af seks øvelser: freestyle, hvælving, parallelle stænger, tværstang, ringe og hest. For det andet OL i træk vinder det kinesiske landshold ubetinget førstepladsen.

Desværre tog russerne David Belyavsky, Denis Ablyazin, Alexander Balandin, Igor Parkhomenko og Emin Garibov kun sjette plads ved disse konkurrencer med en score på 269, 603 point. Fans satte store forhåbninger på dem, da de efter den kvalificerende konkurrence var andenplads, men fejl i hvælvingen og på hesten var kritiske for vores hold.

Populær af emne.