Sådan øges Benvolumenet

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Benvolumenet
Sådan øges Benvolumenet

Video: Sådan øges Benvolumenet

Video: Sådan øges Benvolumenet
Video: How To Improve Bone Health - How To Increase Bone Density 2024, April
Anonim

Mange atleter står over for problemet med at pumpe deres skinneben. Nogle af dem tager for meget, andre har ikke nok vægt på baren. Som et resultat er der intet resultat. Hvad skal jeg gøre i dette tilfælde?

Sådan øges benvolumenet
Sådan øges benvolumenet

Nødvendig

  • - trin
  • - træningscykel;
  • - fitnesscenter
  • - vægtstang
  • - stativer
  • - fragt
  • - partner.

Instruktioner

Trin 1

Begynd at lave din opvarmning korrekt. Det skal arbejde både på musklerne og på senerne. Uden en ordentlig opvarmning ser dine lægmuskler tynde ud og ikke pumpes. Stå med den ene fod på et trin. Når du indånder, skal du lade dit ben falde under sin egen vægt under trinets niveau. Forår ikke, bare stræk det langsomt. Gør dette i mindst 1-2 minutter. Gentag det samme for det andet ben.

Trin 2

Udfør stående kalvehøjninger. Du kan udføre denne øvelse enten med en vægtstang eller på en "rack" -simulator. Under alle omstændigheder skal du lægge en vægt på, som du kan løfte mindst 15 gange. Dette kan være ca. 120% af den personlige vægt. Stå under det ilagte projektil og fjern det langsomt fra stativerne. Udfør lægforhøjelser med glatte bevægelser og læg vægten på plads igen, når du er færdig.

Trin 3

Bøj sålen mens du sidder. Antallet af gentagelser er 15 for hver fod. Hvis du ikke er i stand til eller ude af stand til at nå ud med dine hænder, skal du bede din partner om at hjælpe dig. Udfør denne øvelse, indtil du føler en let strækning. Fokuser på indre følelser.

Trin 4

Lav små sprintløb op ad bakke. Det er godt, hvis gymnastiksalen ligger i nærheden af skoven. Hvis ikke, brug en almindelig løbebånd. Du skal måle ca. 18 meter for et hurtigt indbrud. Dette hjælper med at pumpe musklerne i underbenet godt. Gør 5-6 af disse løb og hvile, gendan vejret.

Trin 5

Brug tæerne til at løfte håndklædet op. Stå på det med bare fødder og løft det kun med tæerne. Gør dette 3 gange med hvert ben. Dette er en af de mest effektive øvelser på trods af dens tilsyneladende enkelhed.

Trin 6

Følg en særlig diæt. Spis mere protein, inden du træner. Forbered dig selv kogt kød ca. 2 timer før din træning. Opbevar også aminosyrer, inden du går i gymnastiksalen. Dobbelt dit samlede proteinindtag i løbet af dagen.

Anbefalede: